joi, 16 aprilie 2020

Publicat la 4/16/2020 01:31:00 p.m. de

Campania Crucii Roşii Mediaş continuă!


(16.04.2020) Tineri cu suflet mare, voluntari la Crucea Roşie Subfiliala Mediaş, continuă să însenineze suflete, în această perioadă grea pentru o întreagă populație. Strâng alimente și le duc oamenilor care chiar o duc extrem de greu.


„Dragii noștri, în această săptămână am continuat distribuirea alimentelor donate de catre dumneavoastră în coșurile aflate în magazinele Konsta Splendid din cartierul Gura Câmpului și După-zid. 17 familii cu posibilități materiale reduse, familii monoparentale și persoane vârstnice au primit aproximativ câte 10 kg de alimente greu perisabile și produse de igienă.
Mulțumim #DirecțiadeAsistențăSocială pentru colaborare.
️ Multumim Konsta Splendid pentru susținerea celor aflați în nevoie.️ Mulțumim tuturor că ne ajutați să ajutăm.“, este mesajul postat astăzi de Crucea Roșie Subfiliala Mediaș pe pagina sa de Facebook
Coș pentru alimente  

Cei cu posibilități materiale reduse au nevoie de noi mai mult ca oricând. Înspre ei își îndreaptă atenția în această perioadă Crucea Roșie Subfiliala Mediaș. Strâng alimente în magazinele Konsta Splendid din Gura Câmpului, Mădălina şi Complex vechi, dar şi în magazinul din cartierul După-Zid. „Prin bunăvoinţa societăţii Konsta Splendid, am pus în trei locaţii câte un coş în care cei care doresc să ajute cumva pe cei aflaţi la nevoie în această perioadă grea pentru toată lumea pot dona alimente greu perisabile. Alimentele se pot dona în continuare în magazinele din Gura Câmpului, Mădălina şi Complex vechi, dar şi magazinul din cartierul După-Zid”, arată Rodica Şuteu, coordonatorul Crucii Roşii Subfiliala Mediaş.

Primii beneficiari, săptămâna trecută

Primii beneficiari ai campaniei demarate de Crucea Roşie Mediaş şi Konsta Splendid au primit, la sfârşitul săptămânii trecute, aproximativ 10 kilograme de alimente de bază şi produse de igienă. „În urma apelului către medieşeni, am reuşit să bucurăm acum, în prag de sărbători, patru familii cu copii minori, monoparentale sau persoane vârstnice greu deplasabile. Fiecare familie a primit aproximativ 10 kilograme de alimente de bază şi produse de igienă“, arăta la sfârșitul săptămânii trecute Rodica Şuteu. Tot la sfârşitul săptămânii trecute, prin intermediul unei firme din Franţa, Crucea Roşie Mediaş a făcut o donaţie secţiilor de Neonatologie şi Pediatrie ale Spitalului Municipal. „Am distribuit produse pentru nou-născuţi şi copii secţiei de Neonatologie şi secţiei de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Mediaş. Mulţumim mult domnului Alain Hoffer, un francez îndrăgostit de România şi de Mediaş, care a dorit ca aceste produse să ajungă la noi tocmai din Franţa. Mulţumim societăţii Bit-Trans pentru ajutor. Mulţumim că ne ajutaţi să ajutăm!”, conchide Rodica Şuteu.

Dar din dar

Puteţi susţine această campanie și prin donaţii în bani. Orice poate dona o sumă cât de mică în contul deschis la Banca Comercială Română de Crucea Roșie Română, filiala Sibiu, subfiliala Mediaș. Contul în lei este RO 61 RNCB 0232 0360 6293 0001, iar codul SWIFT este RNCB ROBU

    Trimite prin e-mail