vineri, 10 aprilie 2020

Publicat la 4/10/2020 12:43:00 p.m. de

Acțiuni de dezinfecție, azi și mâine, la Dumbrăveni

(10.04.2020) Primăria Dumbrăveni a programat pentru această după amiază o acțiune de dezinfecție a străzilor și trotuarelor din Dumbrăveni și satele aparținătoare – Ernea și Șaroș pe Târnave. Mâine au loc acțiuni similare în scările de bloc.


Primarul Emil Dârloșan s-a adresat astăzi locuitorilor orașului Dumbrăveni și satele aparținătoare – Ernea și Șaroș pe Târnave, prin intermediului paginii de Facebook a Cabinetului Primar Dumbrăveni, anunțând acțiuni de dezinfecție în cursul zilelor de astăzi și mâine. S-a arătat mulțumit de receptivitatea de care au dat dovadă cetățenii în ceea ce privește obligativitatea purtării măștilor. „Vă mulțumesc pentru receptivitatea de care ați dat dovadă în legătură cu Hotărârea nr. 5 privind obligativitatea purtării măștilor de protecție. Știu că a creat și crează un disconfort, dar disconfortul înseamnă sănătatea dumneavoastră“, arată primarul orașului Dumbrăveni, Emil Dârloșan.
Edilul șef  anunță că „astăzi vom face o dezinfecție în orașul Dumbrăveni și satele aparținătoare, pe drumuri și trotuare, iar mâine între orele 13 și 15 vom face o dezinfecție la blocurile din orașul Dumbrăveni, în zona străzii Ernea, blocurile de la ieșirea din Dumbrăveni spre Târnavă și blocul de pe strada Morii. Avem rugamintea ca, în perioada respectivă, între orele 13 și 15, să nu ieșiți din apartamente și chiar după ce se termină lucrarea ar fi bine să mai zăboviți circa o oră în apartamente, iar astăzi între orele 17 și 19 să încercați ca mașinile să fie parcate pe poduri sau în zonele care să nu afecteze circulația pe drumurile respective“.
    Trimite prin e-mail