miercuri, 18 martie 2020

Publicat la 3/18/2020 05:40:00 p.m. de Anonim

Restrictii și la Consiliul Județean pentru a controla pandemia: intră o singură persoană

Centrul de Informare pentru Cetățeni al Consiliului Județean Sibiu anunță că își păstrează activitatea cu publicul în intervalul orar cunoscut: zilnic, între 7.30 – 16, iar vinerea între 7.30 – 13.30, cu limitarea accesului în încăpere la o singură persoană o dată.

Persoanele din afara instituției au acces în sediul Consiliului Județean Sibiu după legitimarea lor de către agentul de pază și notarea în Registrul special de evidență, urmând să fie preluate de către angajații din serviciile de specialitate cărora li se adresează.
Nu vor avea access în sediu persoanele care prezintă semne de îmbolnăvire (tuse, strănut, etc)!
Conducerea Consiliului Județean Sibiu îndeamnă cetățenii să folosească mijloacele electronice de comunicare, respectiv emailul oficial al CJ Sibiu – judet@cjsibiu.ro, unde pot să transmită sesizări, pețiții și pot să solicite informații, răspunsul fiind transmis în format electronic.
Audiențele date de președinta Daniela Cîmpean și cei doi vicepreședinți au fost suspendate, iar persoanele care doresc să se înscrie în audiență vor formula petiții scrise, on line și telefonic, la numărul 0269/217733.
Nu e cazul să ne panicăm, este o situație specială pe care o traversăm ca județ și ca țară, dar instituțiile trebuie să funcționeze. Nu ne putem izola, însă trebuie să ne luăm toate măsurile ca să reducem impactul pe care acest virus l-ar putea avea. România se descurcă bine, iar în județul Sibiu nu avem niciun caz de infectare cu coronavirus. Sunt convinsă că acest lucru se datorează faptului că aici autoritățile și comunitatea s-au mobilizat și conlucrează foarte bine. Suntem bine la Sibiu și așa vom rămâne dacă vom continua să fim responsabili, calmi și oameni de echipă,”, este mesajul transmis de președinta Daniela Cîmpean angajaților Consiliului Județean Sibiu.

    Trimite prin e-mail