sâmbătă, 11 ianuarie 2020

Publicat la 1/11/2020 09:40:00 a.m. de Redacţie

Început cu dreptul



CSM Mediaș a debutat cu victorie în 2020. La sfârșitul săptămânii trecute, formația lui Mihai Popa și Dan Popa a învins CSM Târgu-Jiu cu scorul de 99-79.

Partida s-a disputat în Sala Sporturilor din cartierul Vitrometan și a contat pentru etapa cu numărul 12 a Ligii Naționale de Baschet, Grupa Valorică B. CSM Mediaș a început bine primul joc oficial din acest an și a condus cu 27-20 după primele zece minute de joc. Până la pauza mare, ecartul a crescut la 11 puncte, scor 47-36. Medieșenii au continuat să se distanțeze pe tabela de marcaj și în repriza a doua, iar la intrarea în decisiv au avut 21 puncte avantaj. Vizitatorii s-au impus apoi la un singur punct în ultimul sfert, iar partida s-a încheiat cu victoria clară a gazdelor, scor final 99-79. Quincy Harding a fost cel mai bun marcator al CSM-ului cu 19 puncte, la care a adăugat 3 recuperări și o pasă decisivă, Titus Nicoară a avut 18 puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă, iar Nikola Siladji a avut 14 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă.

Încă două partide

Pentru CSM Mediaș urmează în această fază a competiției încă două partide, una în deplasare cu Athletic Constanța și una pe teren propriu cu CSM Galați. Ulterior, echipele din Mediaș, Voluntari și Galați vor evolua în Grupa Galbenă din cadrul Ligii Naționale de Baschet. (A.P.)
    Trimite prin e-mail