joi, 12 decembrie 2019

Publicat la 12/12/2019 08:44:00 p.m. de Anonim

Premii pentru octogenari

Primăria Mediaş i-a sărbătorit la Sala Traube pe cei care au aniversat sau vor aniversa 80 de ani de viaţă în a doua jumătate a anului 2019.

Un proiect de hotărâre care conține lista persoanelor vârstnice cu domiciliul în Mediaș și satul aparținător Ighișu Nou, care au împlinit sau vor împlini 80 ani de viață în perioada 1 iulie - 31 decembrie 2019, a fost aprobat de către Consiliul Local în şedinţa ordinară din luna noiembrie. Astfel, 165 de vârstnici au fost premiaţi în preajma sărbătorilor de iarnă. Fiecare dintre ei a primit din partea administrației locale câte o diplomă de excelenţă şi suma de 400 lei. Evenimentul festiv s-a desfăşurat marți dimineața.
„Primăria Mediaș îi premiază pe cei care au împlinit vârsta de 80 de ani și în același timp îi premiază pe medieșenii care împlinesc 50 de ani de căsătorie. Consider că este un lucru firesc, mai ales că noi toți trebuie să ținem cont de faptul că acești oameni au muncit pentru oraș, acești oameni au făcut tot ce a ținut de dânșii pentru ca Mediașul să ajungă unde este astăzi“, a declarat Gheorghe Roman, primarul municipiului de pe Târnava Mare.
Premierea octogenarilor și a cuplurilor de aur din municipiul Mediaș reprezintă evenimente de tradiție, care au fost organizate constant în ultimii ani. (A.P.)
    Trimite prin e-mail