joi, 12 decembrie 2019

Publicat la 12/12/2019 08:45:00 p.m. de Anonim

Muniție neexplodată


Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Sibiu a fost solicitată să intervină la Copșa Mică.

Un apel primit pe numărul unic de urgență 112, duminică seara, a anunțat descoperirea unor elemente de muniție neexplodată pe strada Târnăvioara. Pirotehniștii au intervenit la fața locului pentru identificarea, ridicarea, transportul și depozitarea în vederea distrugerii a elementelor de muniție.
„Cu acest prilej, pirotehnicienii sibieni reamintesc cetăţenilor că, în cazul în care descoperă muniţie rămasă neexplodată, să nu atingă aceste elemente, să nu le lovească sau să le mişte din locul în care au fost găsite. Totodată, aceștia să nu încerce să demonteze componentele muniţiei sau să le ridice, transporte sau depoziteze în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi, să anunţe Inspectoratul pentru Situații de Urgență sau Poliţia prin telefonul de urgenţă 112, pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente”, a precizat sublocotenentul Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. (A.P.)
    Trimite prin e-mail