vineri, 6 decembrie 2019

Publicat la 12/06/2019 04:54:00 p.m. de Anonim

Brânzeturile maturate premium, tot mai apreciate de români

La poalele munților Trascăului, în localitatea Colțești, din județul Alba, există o fabrică de produse lactate a cărei brânzeturi maturate pot concura cu ușurință cu cele cu pretenții, din Franța.

Acestea sunt produse din lapte 100% natural, colectat zilnic de la micii fermieri locali, iar odată ce le dai de gust, cu greu te mai poți abține să nu mănânci ori de câte ori ai ocazia brânzeturile Fabricii de Produse lactate Torockoi.
Brânzeturile maturate, tot mai apreciate în România
În ultimii ani, cererea de brânzeturi maturate este în continuă creștere afirmă Robert Szakacs, directorul executiv al fabricii de Produse lactate Torockoi. Odată ce le-au dat de gust, oamenii au început să le cumpere frecvent, pentru consum zilnic, nu doar la ocazii speciale.
„Când vine vorba despre brânzeturile maturate, brânza maturată Apuseni se află în topul preferințelor clienților noștri. Aceasta este urmată de brânza maturată cu chimen și de cea cu chilli. Însă și Brie, cel mai nou sortiment de brânză maturată cu mucegai pe care îl producem, este foarte lăudată de clienții noștri”, ne-a declarat Robert Szakacs.
Zilnic sunt colectați aproximativ 15.000 mii de litri de lapte pentru necesarul de producere a brânzeturilor. Acesta provine exclusiv de la micii fermieri locali care îți cresc animalele în zona munților Trascău.
Brânzeturi maturate premium, pentru un stil de viață sănătos 
Potrivit lui Robert Szakacs, în ceea ce privește consumul de produsele lactate, românii au început să fie mai atenți la ceea ce mănâncă. Încep să conștientizeze de cât de mult contează o alimentație sănătoasă, dar și să învețe cum să deosebească brânzeturile naturale de cele cu aditivi alimentari.
„Clienții noștri sunt persoanele care își doresc să consume produse lactate 100% naturale, care contribuie la un stil de viață  sănătos. În general ei sunt foarte bine informați, citesc etichetele produselor și sunt atenți la ingredientele pe care le conțin. Noi nu adăugăm nimic artificial în brânzeturile noastre maturate, ba din contră, încercăm să păstrăm rețetele elvețiene de producere a brânzeturilor, însă folosind materie primă locală, de la fermele de vaci din zonele munte din Apuseni. Cât despre produsele noastre lactate, precum untul și smântâna, majoritatea clienților noștri le asociază cu gustul autentic al lactatelor făcute în casă, de părinții și bunicii lor”, mai spune Robert Szakacs.
În ceea ce privește prețul lor, aceste este unul mediu, deși brânzeturile Torockoi pot concura cu ușurință cu delicatesele franțuzești sau elvețiene. Acest lucru este confirmat și de clienți. „Brânza maturată Apuseni este absolut minunată. Depășește calitativ brânzeturi cu pretenții din Franța. Am avut niște musafiri și i-am impresionat. Keep up the good work (continuați munca de calitate pe care o faceți)!” a afirmat Cristian Albu, unul dintre consumatorii fideli ai brânzeturilor Torockoi.
Brânzeturile Torockoi, perfecte pe masa de sărbători
Dacă anul acesta vă doriți să puneți pe masă, de sărbătorile de iarnă, ceva nou, atunci brânzeturile maturate premium de la Fabrica Torockoi sunt alegerea potrivită. Gustul lor deosebit vă încânta papilele gustative, iar numeroasele sortimente, maturate, cu condimente și cu mucegai, vă vor îmbogăți meniul.
„Brânzeturile maturate simple sunt numai bune pentru a fi consumate împreună cu aperitivele specifice sărbătorilor de iarnă. Iar dacă vreți să încercați ceva nou, cu un gust mai distinct, vă recomandăm brânzeturile Torockoi cu condimente, împreună cu brânză Brie cu mucegai alb, comestibil. Sunt perfecte pe platoul de brânzeturi pentru masa de Anul Nou, asezonate cu fructe, alune, crochete și un vin sau șampanie”, afirmă Alina Szakacs, expert în produse lactate maturate și organizator de bufeturi de brânzeturi pentru evenimente.
Iar dacă v-am făcut curioși de gustul lactatelor Torockoi, iarna aceasta le puteți găsi la Târgul de Crăciun din Sibiu, ce are loc în Piața Mare. „Anul acesta am decis să aducem brânzeturile noastre maturate premium la Târgul de Crăciun din Sibiu, unul dintre cele mai frumoase din țară. Îi așteptăm cu drag la Căsuța nr. 21 (în zona Starbucks) pe toți cei care doresc să le guste și să le descopere aromele spectaculoase”, ne-a dezvăluit Robert Szakacs.
Dacă cumva nu reușiți să ajungeți la Târgul de Crăciun, în Sibiu mai puteți găsi produsele lactate Torockoi și în următoarele magazine: Mândra, Germania 100%, Onliv Bieltz, Onliv Strand, Non Stop Corner, Bianca Dinasty, Com Tina și în hypermarketul Auchan Sibiu.
  • „Sunt excelente, gustul de pe vremea bunicilor” Gaspar Iulian
  • „Excelente produse! Din variația comandată am încercat o parte și pot să spun că sunt deosebite! Gustul îți rămâne bine imprimat în memorie. Cu siguranță voi mai comanda! Nota zece!” Andrei Chircu
  • „Sunt cele mai bune brânzeturi maturate pe care le-am mâncat” Antonela Rodica Stana
  • „Am cumpărat brânză cu cimbrișor și pot să spun că e absolut delicioasă. Vreau să o încerc pe cea cu piper și cu ardei iute. Recomand cu încredere. Dragoste la prima brânză!” Andrei Faur
    Trimite prin e-mail