vineri, 6 decembrie 2019

Publicat la 12/06/2019 05:15:00 p.m. de Anonim

CJ Sibiu a contractat DALI pentru reabilitarea și modernizarea DJ 106 E, în lungime de aproape 48 km

Consiliul Județean Sibiu a semnat în data de 5 decembrie contractul de elaborare DALI pentru reabilitarea și modernizarea DJ 106 E Cristian (intersecție DN1)-Orlat-Sibiel-Vale-Sălişte-Galeş-Tilişca-Rod-Poiana Sibiului-Jina-limită județul Alba.

Din cele 5 oferte depuse, a fost desemnată câștigătoare compania Tehno Consulting Solution SRL, care va trebui să realizeze în termen de 4 luni documentația de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI) pentru reabilitarea și modernizarea DJ 106 E.
Valoarea contractului este de 448.949,79 lei fără TVA, față de valoarea estimată de 600.000 lei fără TVA.
”Drumul județean 106 E care traversează Mărginimea Sibiului, una dintre cele mai dezvoltate zone turistice din județul nostru a fost și este în atenția Consiliului Județean Sibiu pentru a fi modernizat. Având în vedere lungimea lui considerabilă  și lucrările ample care trebuie făcute pentru consolidarea lui, Consiliul Județean Sibiu pregătește documentația necesară care va sta la baza accesării de finanțări externe. Din bugetul propriu, Consiliul Județean Sibiu a efectuat periodic lucrări de reparații și întreținere și lucrări de consolidare insuficiente, însă pentru aducerea drumului la un standard modern”, declară președintele Daniela Cîmpean.
    Trimite prin e-mail