vineri, 29 noiembrie 2019

Publicat la 11/29/2019 04:30:00 p.m. de Redacţie

Premieră în domeniul voluntariatuluiClubul Leo de la Liceul Teoretic „Axente Sever” a intrat oficial în marea familie Lions.

La sfârșitul săptămânii trecute, a avut loc, la sediul Primăriei Mediaș, operațiunea de chartare a acestuia în Lions Club România. Activitatea a fost coordonată de Pompilia Szellner, viceguvernator II Lions Club România. Cei 31 de membri fondatori ai Clubului Leo Mediaș de la Liceul Teoretic „Axente Sever” au avut parte de botezul Lions. Charta a fost primită de președintele Leo Club Mediaș, Andrei Pumnea, din clasa a XI-a, profilul Științele naturii - intensiv engleză.
Leo Club Mediaș are 31 de membri fondatori din clasele a X-a, a XI-a și a XII-a de la Liceul Teoretic „Axente Sever”, coordonați de profesorul Alina Hațegan. „Sunt bucuroasă de faptul că, la șapte luni de la constituirea primului club Leo la Liceul «Axente», participăm la primirea acestuia în marea familie a voluntarilor Lions. În unitatea noastră de învățământ, acțiunile de voluntariat au fost întotdeauna încurajate și susținute atât de cadrele didactice, cât și de elevi, motiv pentru care salut implicarea liceenilor axentiști în acțiuni care au ca scop îmbunătăţirea situaţiei persoanelor defavorizate. Urez bun venit clubului Leo în rândul celei mai mari organizaţii de voluntariat din lume”, a spus Anamaria Agîrbiceanu, directorul Liceului Teoretic „Axente Sever” din municipiul Mediaș. (A.P.)
    Trimite prin e-mail