marți, 8 octombrie 2019

Publicat la 10/08/2019 05:17:00 p.m. de Anonim

Adolescent tâlhărit pe Anton Pann

Un medieșean în vârstă de 18 ani l-a tâlhărit pe un altul de 16 ani. Fapta s-a petrecut în seara zilei de 4 octombrie, pe strada Anton Pann. Autorul tâlhăriei a fost reținut de polițiști, iar instanța l-a pus sub control judiciar.


La sfârșitul săptămânii trecute, un tânăr de 18 ani, l-a agresat pe un altul de 16 ani și l-a deposedat de telefonul mobil. Incidentul s-a petrecut pe strada Anton Pann din cartierul Moșnei. În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii l-au identificat și reținut pe autor, care este acum cercetat pentru tâlhărie.
 „La data de 5 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au reținut un medieșean în vârstă de 18 ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Tânărul este bănuit că, în seara zilei de 4 octombrie, în jurul orei 22.00, prin acte de violență, ar fi sustras telefonul mobil al unui alt medieșean, incidentul petrecându-se în municipiul Mediaș, pe strada Anton Pann. Medieșeanul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, iar în urma prezentării în fața procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, împotriva sa s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă la nivelul Poliției municipiului Mediaș”, a precizat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu. (A.P.)

    Trimite prin e-mail