joi, 10 octombrie 2019

Publicat la 10/10/2019 07:29:00 a.m. de Anonim

Accident pe Moșnei


Două persoane au fost rănite în urma unui accident de circulație produs pe strada Moșnei, la sfârșitul săptămânii trecute.

Acesta a fost provocat de un medieșean în vârstă de 65 ani, aflat la volanul unei autoutilitare. Cei doi răniți sunt din Mureș, respectiv Dumbrăveni.
„Șoferul unei autotutilitare a pătruns pe contrasens, a virat dreapta pentru a intra pe un drum secundar și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din spate. În urma accidentului, șoferul autoturismului, un tânăr de 23 ani, din Mureș, și pasagerul din autoutilitară, un tânăr de 28 ani, din Dumbrăveni, au fost răniți”, a precizat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu. O ambulanță l-a transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Mediaș pe bărbatul de 23 ani care prezenta un traumatism toracic, traumatism de genunchi și de membru superior. Bărbatul de 28 ani, cu diverse contuzii și escoriații, a fost transportat la spital de echipajul SMURD. (A.P.)
    Trimite prin e-mail