miercuri, 11 septembrie 2019

Publicat la 9/11/2019 08:50:00 p.m. de Anonim

Victorie în amical


Gaz Metan a învins CS Hunedoara într-o partidă de pregătire. Formația lui Edi Iordănescu s-a impus la limită, scor 2-1, în compania unei echipe din Liga a III-a. Oaspeții au condus cu scorul de 1-0 prin reușita lui Flavius Iacob din minutul 30, iar Ely Fernandes a egalat pentru alb-negri după doar trei minute. Scorul final al întâlnirii a fost stabilit de Moussa Sanoh în debutul reprizei secunde. Jocul a fost unul de verificare în condițiile în care campionatul este întrerupt în Liga I datorită meciurilor echipei naționale în campania de calificare la Euro 2020. Gaz Metan va disputa următoarea partidă din campionat, luni seara, în deplasare, cu Viitorul.


Alex PÎNTEA

Partida amicală dintre Gaz Metan și CS Hunedoara s-a disputat duminică după-amiază la Mediaș. Tehnicianul Edi Iordănescu a început în formula: Ricardo Batista, Mite Cikarski, Răzvan Popa, Ionuț Larie, Neluț Roșu, Mickael Diakota, Paul Costea, Sergiu Ciocan, Stephan Drăghici, Moussa Sanoh și Mădălin Androne. Oaspeții au deschis scorul după o jumătate de oră de joc prin Flavius Iacob, care l-a învins pe Batista cu un șut din interiorul careului de 16 metri. Gaz Metan a egalat peste doar trei minute. Neluț Roșu l-a deschis foarte bine pe Ely Fernandes în careul de 16 metri, iar acesta a înscris cu un șut pe sub portarul advers. În finalul primei reprize, Fernandes a mai marcat o dată cu capul, dar reușita a fost anulată pentru off-side.

Multe ocazii

În repriza a doua, Gaz Metan a schimbat aproape în totalitate garnitura. La doar un minut de la reluarea jocului, portarul hunedorenilor a blocat foarte bine șutul lui Sergiu Buș, mingea a revenit la atacantul Gazului, care a pasat pentru Moussa Sanoh, iar acesta a înscris simplu. În minutul 62, șutul lui Stephan Drăghici a nimerit bara transversală a porții adverse, iar în minutul 73, portarul oaspeților a reușit să respingă șutul lui Fofana Boubacar, ajuns în poziție de unu la unu cu acesta. La poarta cealaltă, Albert Popa a respins în corner la singura ocazie a oaspeților din actul secund, pentru ca în minutul 85 să se consemneze ultima ocazie a partidei. Un apărător de la CS Hunedoara a scos de pe linia porții șutul lui Sergiu Buș.

Critici pentru jucători

Evoluția gaziștilor nu l-a nemulțumit pe tehnicianul Iordănescu. La finalul partidei de verificare, acesta a afirmat că jucătorii sunt departe de așteptările sale. „Din păcate, am primit multe răspunsuri negative şi chiar dacă conducerea, în momentul de faţă, are meritul că a reuşit să menţină un echilibru financiar, lucrurile astea se pot schimba rapid din punctul meu de vedere. Se poate ca eu, din funcţia pe care o am, să fac în aşa fel încât să nu mai fie plăţile la zi, pentru că am impresia că atunci când toate lucrurile sunt bune câteodată înţelegem greşit treaba asta. Sunt supărat şi dezamăgit, pentru că chiar dacă sunt conştient că mentalitatea este încă în formare, suntem departe de ceea ce îmi doresc şi de aşteptările pe care eu le am”, a spus antrenorul.
    Trimite prin e-mail