vineri, 20 septembrie 2019

Publicat la 9/20/2019 10:12:00 a.m. de Anonim

Turrepitz coboară de pe Turnul Trompeților la Weinfest Medias 2019


O zi mare pentru Mediaș! La ora 18.00, va avea loc deschiderea oficială a festivalului Weinfest Mediaș 2019, zi în care Mediașul așteaptă un eveniment unic în istoria lui: coborârea lui Turrepitz, paznicul cetății, din Turnul Trompeților.
Ne așteaptă degustări în aer liber de la 20 de crame, masterclass-uri de vin de nivel internațional (pahare Riedel – ambasador Valentin Ceafalău, Fetească Regală – Tiberiu Onuțu, Wine Food and Pairing Wine Ambasador Diana Pavelescu), live cooking show – Radu Zărnescu, gastronomia Regiunii Gastronomice Sibiu 2019 conduse de chef Marius Rafa, expozitie artistică la Galeria Cyrus, muzică bună (Proconsul, Mircea Baniciu & Band, Walter Ghicolescu, JazzyBit, Amalia Gaiță) și multe alte surprize.
Invitați de marcă: Cramele Stirbey. Invitați de onoare: Cramele Cricova, invitați surpriză și multe alte bunătăți pe care le veți descoperi la Mediaș.
Participanții vor putea să achiziționeze tichete pentru degustare la 10 crame cu 30 de lei, cost în care primesc un pahar de degustare, talonul și două surprize pregătite de către organizatori. Masterclass-urile, gastronomia și standurile producătorilor stau la dispoziția participanților, cu mențiunea că la Masterclass trebuie înregistrare prealabilă la telefon.
Trei zile de poveste, trei zile de istorie, trei zile de întâlnire la un pahar de vin și de vorbă în centrul Mediașului.
Un eveniment social dedicat refacerii adevărului istoric în Vechea Metropolă de vin a Transilvaniei, organizat de Asociația Culturală Pusteblume Mediaș, Asociația Ardealul Mediaș și Asociația Locului Natal în parteneriat cu Primăria municipiului Mediaș și sub egida Regiunii Gastronomice Europene. Sponsor principal: Romgaz Mediaș.


    Trimite prin e-mail