vineri, 20 septembrie 2019

Publicat la 9/20/2019 10:10:00 a.m. de Anonim

Tânără din Merghindeal, dată dispărută în 2015, căutată în continuare de Poliţie


O femeie din localitatea Merghindeal, Mirela Adriana Dominte, născută în anul 1987, este căutată de peste trei ani de poliţiştii de investigaţii criminale din Sibiu, fiind dată în consemn naţional şi internaţional, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Dispariţia tinerei a fost sesizată la data de 4 noiembrie 2015 de către mama acesteia, care a spus că fiica sa a plecat voluntar de la domiciliu în anul 2011. Tânăra le-a spus părinţilor că va merge să muncească în Italia şi de la acea dată familia nu a mai reuşit să ia legătura cu ea.
„Familia a furnizat următoarele semnalmente: 1,50 m înălţime, 50 kg, constituţie atletică, faţa ovală, păr roşcat, lung, ochi verzi, ten alb. Fără semne particulare”, precizează IPJ Sibiu într-un comunicat.
Poliţia mai informează că de la data sesizării dispariţiei şi până în prezent nu s-a reuşit depistarea femeii, ea fiind dată în consemn la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii ce pot contribui la găsirea persoanei dispărute sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.
    Trimite prin e-mail