vineri, 20 septembrie 2019

Publicat la 9/20/2019 12:49:00 p.m. de Anonim

Constantin Șovăială: „Sibienii merită o Românie normală și o vor avea!”



Klaus Iohannis și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al României la Biroul Electoral Central.

62.370 de sibieni au semnat pentru Iohannis, fiind cu aproape 30.000 mai multe semnături decât obiectivul asumat de organizație la începutul campaniei. La nivel național, numărul semnăturilor depășește două milioane. Deputatul Constantin Șovăială, secretar general al PNL Sibiu, afirmă că numărul mare de semnături de susținere a lui Klaus Iohannis strânse în județul Sibiu are, în primul rând, legătură cu felul în care președintele și-a exercitat mandatul și doar în al doilea rând, cu faptul că este fostul primar al muncipiului Sibiu.

„PSD nu mai reprezintă pe nimeni”

În plus, parlamentarul crede că alegerile din noiembrie vor furniza dovada finală că PSD nu mai reprezintă, de fapt, pe nimeni, ci doar niște interese care nu au nimic în comun cu democrația.
„Sibienii s-au simțit reprezentați de Klaus Iohannis în lupta lor împotriva nedreptăților, au fost convinși că susțin împreună aceleași principii. Președintele a fost cel care a apărat de la nivelul celei mai importante funcții în stat valorile pentru care sibienii, noi toți, am fost în stradă de atâtea ori în ultimii ani. Sunt convins că toate acestea au contat în primul rând atunci când peste 62.000 de oameni din județ au răspuns chemării PNL și au semnat pentru Klaus Iohannis”, spune Constantin Șovăială.
„Cei din PSD nu vor să înțeleagă ceva ce le spune lumea periodic din stradă, ce le-a spus electoratul la vot acum câteva luni, ceea ce întreaga Europă le-a transmis cu multiple ocazii și anume că s-a terminat cu felul ăsta al lor de a face politică. O să primească o confirmare definitivă a sfârșitului acum, în noiembrie”, afirmă Șovăială.

„Este același PSD, cu aceiași oameni!”

Parlamentarul liberal s-a declarat convins că românii nu vor uita, în ciuda încercărilor disperate pe care le face PSD de a-și cosmetiza imaginea, cine este, de fapt, acest partid.
„Nu există un PSD mai bun după Liviu Dragnea, este același PSD, cu aceiași oameni în frunte. Cei care se plâng acum că au fost «persecutați»  de fostul lor conducător suprem au funcții date de Liviu Dragnea și nu s-au dezis de el până nu au văzut duba de poliție. Toți oamenii aceștia puteau da o șansă României încă de acum câțiva ani, dar au refuzat să o facă. Sibienii au protestat în stradă împotriva a ceea ce înseamnă PSD. Dar au avut în președintele Klaus Iohannis un partener serios la cel mai înalt nivel. Sibienii merită o Românie normală și o vor avea!”, a spus Șovăială.
    Trimite prin e-mail