joi, 5 septembrie 2019

Publicat la 9/05/2019 08:24:00 a.m. de Anonim

Investiție cu bani europeni la Axente SeverPrimăria Axente Sever dispune de un tractor dotat cu remorcă și lamă de zăpadă.

Utilajul a fost achiziționat săptămâna trecută, cu fonduri europene, prin proiectul „Dotarea comunei Axente Sever cu utilaje performante”. Acesta a fost derulat prin intermediul GAL Podișul Mediașului, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală - Măsura M3/6B - Crearea și extinderea serviciilor de bază destinate populației. Tractorul a costat aproximativ 225.000 lei, iar zilele trecute acesta a fost predat către Primăria Axente Sever.
„Valoarea proiectului a fost de 225.212,85 lei. Tractorul este dotat cu remorcă pe două axe, cu basculare hidraulică pe trei părți, o lamă de zăpadă și o cabină modernă care beneficiază inclusiv de aer condiționat. Utilajul a fost predat de către firma furnizoare la sediul Primăriei Axente Sever, reprezentanții firmei efectuând și instructajul personalului care va utiliza tractorul“, se arată într-un comunicat al Primăriei. (A.P.)

    Trimite prin e-mail