joi, 5 septembrie 2019

Publicat la 9/05/2019 08:22:00 a.m. de Anonim

Meciuri de verificareEchipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Mediaș și-a definitivat programul meciurilor amicale din presezon.

Astfel, primele două jocuri de verificare vor avea loc în capitală, în zilele de 13 și 14 septembrie, iar adversarul va fi Dinamo Știința București. De asemenea, în perioada 26-27 septembrie, va fi organizată prima ediție a Cupei Mediaș, un turneu amical de baschet. La această competiție vor participa, alături de formația gazdă, CSM Galați, CSM 2007 Focșani și CSM Sighetu Marmației. Primele jocuri oficiale din acest sezon pentru CSM Mediaș vor avea loc la începutul lunii viitoare. Este vorba despre dubla confruntare cu CSM Miercurea Ciuc, din primul tur al Cupei României la baschet masculin. Astfel, în data de 5 octombrie, formația lui Mihai Popa și Dan Popa va disputa manșa tur în deplasare, urmând ca  manșa retur să se dispute în municipiul de pe Târnava Mare în data de 9 octombrie.
Liga Națională de Baschet Masculin va debuta în data de 12 octombrie. În prima etapă de campionat, CSM Mediaș va primi, în Sala Sporturilor, vizita celor de la CSM 2007 Focșani. (A.P.)
    Trimite prin e-mail