miercuri, 11 septembrie 2019

Publicat la 9/11/2019 08:47:00 p.m. de Anonim

Competiție reușită la Mediaș


Cea de-a treia ediție a Mediaș Bike Marathon a fost un real succes.

399 de concurenţi din țară și străinătate au luat startul la competiţia care s-a desfăşurat sâmbăta trecută. Interes a fost și în rândul copiilor, 96 luând startul la Kids Race. Ciclişti din toată ţara, dar și de peste hotare s-au adunat sâmbătă dimineaţa la Mediaş, pentru a lua parte la cea de-a treia ediție a Mediaș Bike Marathon. Startul s-a dat de pe strada Johannes Honterus pentru traseele de 25, 40 și 75 kilometri.
Copiii au avut și ei maratonul lor. Organizatorii au pregătit un traseu special pentru aceștia, pe trei categorii de vârstă, 5-6 ani, 7-9 ani, respectiv 10-13 ani. 96 copiii au luat la startul la Kids Race.
Câștigătorul traseului de 25 kilometri din acest an a fost Szaniszlo Roland Istvan. La 40 kilometri, primul care a trecut linia de sosire a fost Tibor Barabasi, iar la 75 kilometri, s-a impus Lucian Logigan.
Mediaş Bike Marathon a fost o competiţie organizată de către Primăria Mediaș și Asociația de Turism și Ecologie „Dianthus”, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu, Colinele Transilvaniei, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Sibiu și comunității locale de cicliști. (A.P.)
    Trimite prin e-mail