joi, 18 iulie 2019

Publicat la 7/18/2019 03:50:00 p.m. de Anonim

Tabără de înot



Uniunea Tineretului Democrat Maghiar din Mediaș organizează a noua ediție a taberei de înot. Aceasta va avea loc la Vlăhița, în perioada 21-27 iulie, în cadrul proiectului „Europa Minorităților“.

70 de tineri din județul Sibiu vor participa la tabără. Scopul acesteia este de a le oferi tinerilor șansa să petreacă o săptămână din vacanța de vară într-un mod util și plăcut. Anul acesta se va pune accent pe teme legate de gastronomie și se vor aborda inclusiv teme despre diferitele forme de minoritate. Pe lângă toate acestea, organizatorii au pregătit diverse activități, cum ar fi înotul nocturn, activități de grup, foc de tabără, proiecție de filme, seară de karaoke, teatru de improvizație și câteva surprize.
„Implementăm prezentul proiect prin metodele specifice educației non-formale, punând ca de fiecare dată accent pe voluntariat. Echipa noastră s-a pregătit pentru organizarea taberei încă de la începutul anului prin activități premergătoare, organizatorice, atragere de fonduri, proiecte depuse pentru finanțare nerambursabilă pentru a minimiza cheltuielile participanților cu tabăra. Asigurăm transportul, cazarea, masa, premiile, speakeri/traineri și multe altele surprize pentru cei 70 de participanți“, spune Balázs Botond, organizatorul taberei. Tinerii participanți provin din diferite localități din județul Sibiu, precum Mediaș, Sibiu, Copșa Mică, Blăjel, Valea Viilor și Șelimbăr. (A.P.)

    Trimite prin e-mail