joi, 11 iulie 2019

Publicat la 7/11/2019 08:06:00 a.m. de Anonim

Contract pe 4 ani. Compania Geiger Transilvania se va ocupa de drumurile din Mediaș


Luni a fost semnat la sediul Primăriei Mediaș contractul pentru întreținerea drumurilor publice din oraș. Acesta are o valoare de aproximativ 39 milioane de lei și a fost încheiat cu Geiger Transilvania. Pe lângă reparațiile la drumuri, contractul prevede ca societatea să se ocupe de amenajarea trotuarelor, a parcărilor, plombări asfaltice, ridicarea la cotă a gurilor de scurgere sau căminelor de apă și canalizare, marcaje rutiere, precum și alte lucrări specifice întreținerii drumurilor.

Alex PÎNTEA

La începutul acestei săptămâni a fost semnat, la sediul Primăriei Mediaș, noul contract cadru de întreținere a drumurilor din oraș. După ce licitația s-a desfășurat încă de anul trecut și s-au depășit toate procedurile, compania Geiger Transilvania a fost desemnată câștigătoare. Aceasta se va ocupa astfel de toate lucrările necesare în următorii patru ani pe drumurile din oraș.

Lucrările de calitate

Primarul Gheorghe Roman și Ovidiu Simen, director regional Geiger Transilvania, au semnat un contract cadru a cărui valoare depășește 39 milioane lei. Acesta prevede lucrările de întreținere a drumurilor publice din Mediaș, dar și planificarea și revizuirea trimestrială a acestora. „După o muncă în echipă de mai bine de șapte luni, având și supravegherea ANAF, reușim să semnăm cu firma Geiger lucrările de întreținere a drumurilor publice din municipiul Mediaș. Este un contract care se va derula pe parcursul a patru ani de zile și sigur că lucrările care se efectuează se referă în principal la covoare asfaltice, plombe, amenajarea trotuarelor, dar și a parcărilor din municipiul Mediaș. Îmi doresc ce-și dorește fiecare medieșean, ca lucrările să fie de calitate și pentru asta nu pot decât să-i urez mult succes domnului director și să îi spun: «Bine ați venit în Mediaș!»”, a explicat Gheorghe Roman, primarul municipiului de pe Târnava Mare.

Contract important

Practic, compania Geiger Transilvania va fi responsabilă de asfaltare, atât covoare, cât și plombări, reparații trotuare și sistem rutier, amenajare parcări și efectuarea de marcaje rutiere. Printre primele intervenții se vor număra, în perioada următoare, continuarea lucrărilor pe străzile Cibin și Feleac, precum și covoare asfaltice pe strada Baznei, Marțian Negrea și Buzdului. „Este un contract important pentru firma noastră, are o valoare mare. Firma Geiger, regiunea Sibiu, pe care o conduc nu a avut până acum foarte multe lucrări în Mediaș. Anul trecut și acum doi ani am avut un covor asfaltic, iar acum efectuăm lucrările de reabilitare a cartierului Moșnei. Cu acest contract sper că putem să ridicăm valoarea orașului prin lucrări de calitate, prin drumuri de calitate și sper să avem o colaborare foarte bună în următorii patru ani”, a precizat Ovidiu Simen, directorul regional al Geiger Transilvania.
    Trimite prin e-mail