joi, 11 iulie 2019

Publicat la 7/11/2019 08:03:00 a.m. de Anonim

Ambasadorii orașului la Jocurile Internaționale ale Copiilor



Municipiul Mediaș va participa la ediția din acest an a Jocurilor Internaționale ale Copiilor, în Rusia.

Alex PÎNTEA

Întrecerea de tradiție care a ajuns la borna cu numărul 53, va fi găzduită de localitatea Ufa din Rusia. Delegația Mediașului la Jocurile Internaționale ale Copiilor va fi compusă din 15 copii și șase oficiali. Sportivii vor concura la atletism, aruncarea greutății și baschet.

Sprijin necondiționat

Sportivii și antrenorii care vor reprezenta Mediașul în Rusia, au avut înainte de plecare o întâlnire la Primărie cu viceprimarul Christine Thellmann. Edilul a explicat că Primăria Mediaș susține necondiționat participarea acestora la competiția sportivă. „O delegație de 15 copii și șase însoțitori din municipiul Mediaș vor participa la cea de-a 53-a ediție a Jocurilor Internaționale ale Copiilor. Încă de la începutul anului, Primăria municipiului Mediaș a alocat fondurile necesare pentru deplasarea delegației în localitatea Ufa din Rusia. Tinerii sportivi au fost selectați de profesori în funcție de performanțele obținute. Ei vor concura la disciplinele baschet, atletism și aruncarea greutății. Le urăm succes tuturor și îi așteptăm acasă cu rezultate cât mai bune“, a spus Thellmann.

Tind mai sus

Sportivii medieșeni se vor întrece la Ufa în probe de atletism, aruncarea greutății și baschet. Delegația Mediașului la ediția din acest a Jocurilor Internaționale ale Copiilor este condusă de profesorul Mihai Moldovan, directorul Clubului Sportiv Școlar Mediaș. Antrenorii Vasile Herman și Vasile Ibășfălean de la atletism, respectiv Cosmin Ploscar de la baschet, își doresc în primul rând o îmbunătățire a performanțelor de anul trecut.
Jocurile Copiilor de la Ufa, din Rusia, se vor desfășura între 10 și 13 iulie. La ediția din acest an sunt așteptați peste 1.500 de copii, care se vor întrece la nouă discipline sportive.

Rezultate bune în Israel

Anul trecut, delegația Mediașului prezentă la Jocurile Internaționale ale Copiilor de la Ierusalim a avut un bilanț pozitiv. Cel mai bun rezultat a fost obținut de atleta Iulia Mărginean, medaliată cu aur în proba de 800 metri. De asemenea, echipa de baschet s-a clasat pe locul 6, Mihai Baciu a obținut locul 7 la aruncarea cu discul, iar Melisa Luca s-a clasat în primele opt jucătoare la tenis de câmp.
    Trimite prin e-mail