joi, 20 iunie 2019

Publicat la 6/20/2019 01:37:00 p.m. de Anonim

Șovăială, după votul din Parlament: „Am sperat că cei care l-au susținut pe Liviu Dragnea să-și facă autocritica votând moțiunea”


Secretarul general al PNL Sibiu, deputatul Constantin Șovăială, crede că PSD se va agăța de orice pentru păstrarea puterii.

„Să nu ne iluzionăm, pesediștii nu vor lăsa puterea din mână câtă vreme vor putea. Nu o să conteze decât în ultimul ceas că oamenii sunt împotriva lor, iar ultimul ceas o să fie acela în care vor pierde toate alegerile. Scrutinul european a fost un început, dar dacă nu continuăm nu se vor opri. S-a văzut asta în Parlament, acolo unde disperarea că ar pierde ciolanul i-a unit și moțiunea opoziției unite a eșuat”, spune Șovăială.

Deputatul liberal susține că social-democrații vor încerca să-și cosmetizeze imaginea în încercarea de a-i face pe oameni să uite.
„Recunosc că am avut așteptări de la unii dintre colegii mei parlamentari, mai cu seamă de la cei de Sibiu. Credeam că vor găsi puterea de a-i respecta pe oameni, votul lor, și că vor trimite acasă un guvern total ineficient. Am greșit așteptându-mă la o schimbare din partea unor oameni care l-au susținut pe Liviu Dragnea până la arestare, a unora care nu s-au dezis de un condamnat nici măcar cu un minut înainte de venirea dubei și care au compromis astfel întreg Parlamentul României. Am așteptat degeaba ca cei care au susținut în fruntea Camerei Deputaților un om precum Liviu Dragnea și în fruntea Guvernului țării un personaj precum Viorica Dăncilă să-și facă susținând moțiunea un fel de autocritică”, susține Șovăială.
„E limpede deja – și vom avea dovezi tot mai clare – că PSD va încerca să-și cosmetizeze imaginea cu speranța că românii vor uita și de haosul din economie și de inițiativele din Justiție și de 10 august și de altele. Probabil că nu o să mai vedem vechile fețe promovând PSD, vor găsi altele, probabil și temele au să fie mai bine alese, dar e bine că noi toți să nu uităm că dincolo de toate acestea sunt aceiași oameni! Sunt cei care l-au susținut pe Liviu Dragnea, cei care l-au susținut pe Tudorel Toader! La putere sunt tot ei!“, afirmă Șovăială, care adaugă că singura soluție este ca PSD să piardă toate alegerile următoare.
„Deconectarea completă a acestor oameni de la putere se face prin vot și fiindcă sunt insensibili la semnale, se face prin vot repetat. Este esențial ca PSD să piardă toate alegerile. Numai așa nu vor mai avea cum să se agațe ca disperații de putere!”, spune, în încheiere, Șovăială.
    Trimite prin e-mail