joi, 20 iunie 2019

Publicat la 6/20/2019 01:38:00 p.m. de Anonim

Cerc pedagogic al educatoarelor



Grădinița cu Program Prelungit nr. 12 Mediaș a fost, zilele trecute, gazda cercului pedagogic al educatoarelor din Mediaș și zonă.

Întâlnirea s-a desfăşurat într-o atmosferă relaxantă, destinsă, cu activităţi antrenante pe grupe de lucru în care cadrele didactice şi-au demonstrat creativitatea, originalitea, experienţa la clasă. Grădinițele participante au fost Grădiniţa cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” Mediaş, Grădiniţa cu Program Prelungit „Pinocchio” Mediaş, Grădiniţa cu Program Prelungit „Montessori” Mediaş, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 12  Mediaş,  Grădiniţa cu Program Normal nr. 1 Mediaş, Grădiniţa cu Program Normal Brateiu, Grădiniţa cu Program Normal Buzd, Grădiniţa cu Program Normal Târnava, Grădiniţa cu Program Normal Târnăvioara și Grădiniţa cu Program Normal Ighişu Nou.
Tematica cercului pedagogic a fost „Frumosul, armonia, sunetul şi ritmul - ca valori ale artelor cultivate de la vârstele timpurii!”. Cele trei subiecte abordate au fost „Copil, copilărie, educatoare”, „Educaţie şi comunicare prin teatru la vârsta preşcolară”, respectiv „Abordarea interculturalităţii şi a divesităţii în procesul instructiv-educativ din grădiniţă”. Cercul pedagogic al educatoarelor din Mediaș și zonă se organizează cu sprijinul inspectorilor de specialitate de la Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, prof. dr. Maria Turean și prof. Delia Stoicescu. Responsabilul cercului pedagogic este profesorul Iustina Nicula, directorul Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 12 Mediaș. (A.P.)

    Trimite prin e-mail