joi, 20 iunie 2019

Publicat la 6/20/2019 01:47:00 p.m. de Anonim

Eugen Pîrvulescu a plecat oficial de la CSM Mediaș


Eugen Pîrvulescu va ocupa funcția de președinte executiv la nou promovata în Liga I, Academica Clinceni.În perioada imediat următoare, un angajat de la CSM Mediaș va asigura interimatul la conducerea clubului. 

Ofertă de nerefuzat

Pîrvulescu a deținut funcția de director executiv al Clubului Sportiv Municipal Mediaș de la sfârșitul lunii octombrie 2017 și până în prezent. Zilele trecute, acesta a decis să dea curs ofertei de a prelua funcția de președinte executiv al Academicii Clinceni. „Eugen Pîrvulescu m-a informat în urmă cu câteva zile despre oferta pe care a primit-o din fotbal. Sigur că am înțeles că este o ofertă pe care nu poate să o refuze. Nu pot decât să îi mulțumesc pentru ceea ce a făcut la Clubul Sportiv Municipal și cred că a făcut chiar lucruri bune. Clubul are în momentul de față cinci secții înființate, sunt foarte mulți copii și tineri care practică sportul la CSM, iar pentru tot ce a făcut nu pot decât să îi mulțumesc și să îi urez mult succes, acolo unde urmează să își desfășoare activitatea”, a explicat primarul Gheorghe Roman.

Mesaj de mulțumire

Eugen Pîrvulescu a ținut să îi mulțumească primarului Gheorghe Roman pentru sprijinul acordat în activitatea sa. Totodată, acesta explicat că este un moment greu pentru el, datorită faptului că trebuie să plece de lângă familie și oraș. „Este un moment greu pentru mine în care sunt alături de primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman. Acesta, într-un moment mai dificil pentru mine, atunci când eram acasă, nu aveam angajament, mi-a oferit postul de director al Clubului Sportiv Municipal Mediaș. Încă o dată țin să îi mulțumesc, dânsul a fost căpitanul corabiei noastre, cum îmi place mie să spun. Împreună am plecat să construim acest club practic de la zero, iar la momentul actual sunt peste 120 copii legitimați, iar la inițiere avem încă 85 copii din municipiul Mediaș. Pot să spun că alături de colegii mei de la club, cu sprijinul colegilor din administrația publică, am făcut lucruri bune, iar pentru asta țin să le mulțumesc. Sunt foarte emoționat, nu mi-e ușor, plec de acasă din nou, a rămas la Mediaș familia mea, dar este o nouă provocare pentru mine, mă întorc în iarbă și sper să am rezultate bune acolo”, a spus Pîrvulescu.
    Trimite prin e-mail