joi, 23 mai 2019

Publicat la 5/23/2019 11:21:00 a.m. de Anonim

29 de proiecte pe agenda aleșilor

Consilierii locali medieșeni se întrunesc, în această săptămână, în cadrul ședințelor celor trei comisii de specialitate, care preced ședința în plen. 


Alex PÎNTEA

Până în prezent, aceștia au în mapele de lucru un număr de 29 proiecte de hotărâre.

Investiții noi

Printre cele mai importante se află un proiect de hotărâre privind propunerea de avizare a Planului Urbanistic de Detaliu pentru reabilitarea și modernizarea străzilor din centrul istoric al municipiului Mediaș, un proiect de hotărâre privind propunerea de avizare a  Planului Urbanistic de Detaliu privind amenajarea de locuințe sociale colective, inclusiv utilități și amenajări exterioare - amenajare loc de joacă pe strada Baia de Nisip din municipiu, dar și proiectul de hotărâre privind propunerea de avizare a Planului Urbanistic de Detaliu privind amenajarea unui loc de joacă pe strada Mathias Milles. Tot pe ordinea de zi a ședinței programate la începutul săptămânii viitoare, se află un proiect de hotărâre privind propunerea de avizare a Planului Urbanistic de Detaliu pentru construirea unui Centru Social Comunitar de Agrement și Sport pe strada Sticlei din oraș, dar și proiectul de hotărâre privind aprobarea proiectului la faza Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reabilitare străzi municipiul Mediaș - zona cartier Vitrometan - rețele alimentare cu apă și rețele canalizare pluvială”.

Acces liber

Ședința ordinară a Consiliului Local Mediaș va avea loc luni, 27 mai, de la ora 16.00, în sala „Daniel Thellmann“. La lucrările ședinței pot asista și cetățenii interesați.
    Trimite prin e-mail