joi, 23 mai 2019

Publicat la 5/23/2019 11:19:00 a.m. de Anonim

Accident mortal



Un bărbat în vârstă de 36 ani a murit în urma unui accident de circulație, produs la sfârșitul săptămânii trecute în Mediaș.

În timp ce conducea un autoturism pe strada Titus Andronic, acesta a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulementar din sens opus, iar acesta din urmă a fost lovit în spate de un taximetru.
„În municipiul Mediaș, pe strada Titus Andronic, șoferul unui autoturism pătrunde pe contrasens, intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus, iar acesta din urmă este lovit în spate de un al treilea autoturism, condus în regim taxi, fără clienți. Șoferul care a pătruns pe contrasens, un bărbat de 36 ani, din Ațel, a fost rănit grav și era inconștient în momentul sosirii echipajelor medicale”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. În urma impactului violent, bărbatul din Ațel a avut nevoie de descarcerare și a decedat, după ce eforturile medicilor de a-l resuscita au dat greș. „Victima încarcerată nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată”, a declarat sublocotenentul Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. (A.P.)
    Trimite prin e-mail