joi, 8 noiembrie 2018

Publicat la 11/08/2018 07:12:00 a.m. de Anonim

Ajutor pentru Răzvan!


Un copil în vârstă de 13 ani, din municipiul Mediaș, care suferă de boala Recklinghausen, are nevoie urgent de operație.


Alex PÎNTEA

Răzvan Ioan Stoica are o curbură a coloanei vertebrale de 37 grade, iar aceasta se accentuează pe măsura trecerii timpului. Pentru ca lucrurile să nu se agraveze, el are nevoie cât mai urgent de o intervenție chirurgicală. Aceasta se poate efectua la o clinică privată din București, dar nu este decontată de către statul român. Costul ei se ridică la aproximativ 18.000 euro, bani pe care familia sa face eforturi de a-i strânge cât mai repede.
Răzvan a fost diagnosticat  cu această boală de la vârsta de 4 ani și a purtat permanent un corset. Afecțiunea s-a agravat, însă, iar acum se impune intervenția medicilor.
Boala Recklinghausen este o afecţiune ereditară caracterizată prin prezenţa a numeroase tumori benigne diseminate în organism, a unor plăci pigmentate, asemănătoare petelor de cafea cu lapte, şi a unor malformaţii nervoase.
Oricine dorește să dea o mână de ajutor astfel încât Răzvan să poată fi operat cât mai repede poate dona într-unul din conturile deschise pe numele mamei sale, Stoica Ioana Angelica, la Banca Transilvania sucursala Mediaș.
Contul în lei este RO78BTRLRONCRT0343881101, iar contul în euro este RO28BTRLEURCRT0343881101.
    Trimite prin e-mail