miercuri, 10 octombrie 2018

Publicat la 10/10/2018 11:00:00 a.m. de Anonim

Subvenții pentru încălzire

Familiile din Mediaș cu venituri pe cap de membru sub 615 lei vor beneficia şi în această iarnă de ajutoare pentru încălzire.

Începând de astăzi, Direcţia de Asistenţă Socială Mediaş începe preluarea cererilor pentru acordarea ajutoarelor de încălzire a locuinţei în perioada sezonului rece 2018-2019.
Medieşenii vor putea depune cereri pentru acordarea ajutoarelor de încălzire în perioada 11 octombrie - 15 noiembrie. La nivelul municipiului, va funcţiona un punct de lucru la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială de la fosta unitate militară de aviaţie, unde se vor distribui şi primi cereri.
Odată cu depunerea cererii pentru acordarea ajutoarelor de încălzire, beneficiarii trebuie să prezinte o serie de acte pe lângă cererea tipizată. Astfel, ei trebuie să predea copii după factura de gaz, actul de identitate al titularului, dar şi ale tuturor membrilor familiei, precum şi acte doveditoare ale veniturilor pentru luna septembrie. Pentru persoanele care nu au realizat nici un venit, este necesară o declaraţie pe propria răspundere în acest sens. De asemenea, mai este necesară o adeverinţă  eliberată  de Direcţia Fiscală Locală Mediaş, din care să rezulte ce bunuri are în proprietate familia sau persoana singură care solicită acordarea ajutorului de încălzire. (A.P.)
    Trimite prin e-mail