joi, 11 octombrie 2018

Publicat la 10/11/2018 07:00:00 a.m. de Anonim

Proiect artistic inedit

Muzeul Municipal Mediaș va găzdui, începând de mâine, o expoziție inedită de arte vizuale.


Aceasta este intitulată „Interferențe temporare” și va putea fi văzută pe simeze în perioada 12 octombrie - 9 noiembrie.
Expoziția este rodul unui proiect artistic deosebit, realizat de un grup de tineri artiști plastici medieșeni, elevi și studenți ai liceelor și facultăților de arte plastice. Elementul de noutate constă în depășirea cadrului tradiționalist al unei expoziții omogene și uniforme în privința tematicii propuse și a mediului artistic al lucrărilor. În schimb, tinerii artiști propun publicului larg o abordare care reunește creații din diferite medii artistice, precum pictură, desen, fotografie ce tratează subiecte aparent diferite însă de o mare actualitate în arta contemporană, toate având un element comun, anume trecerea timpului.
„În cadrul expoziției vor expune pe simeze Cristina Deva, Marius Fodor, Alexandru Lunceanu, Georgiana Popa, Mihai Rătescu, Monica Rusu, Ana Maria Surdu și Sorin Pănăzan. Vă invităm cu drag la vernisajul expoziției, care va avea loc vineri, 12 octombrie, de la ora 17.00, la Muzeul Municipal Mediaș”, a transmis Anamaria Prodan, purtătorul de cuvânt al municipalității medieșene. (A.P.)
    Trimite prin e-mail