joi, 18 octombrie 2018

Publicat la 10/18/2018 11:59:00 a.m. de Anonim

Bursa absolvenţilorAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează la Mediaș și Sibiu, vineri, o nouă acţiune menită să ducă la scăderea numărului de şomeri.

Astfel, mâine dimineaţă se va desfăşura Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. Aceasta va avea loc începând cu ora 9.00, la Centrul Cultural Casa Schuller din Piața Regele Ferdinand I. Agenţii economici care vor participa la bursă, vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale postului pe care îl oferă.
Până în prezent, în cadrul acţiunilor întreprinse de AJOFM Sibiu în vederea identificării locurilor de muncă vacante, au fost trimise invitaţii unui număr important de agenţi economici din judeţ. „Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi. Nu sunt însă excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt“, spune Dana Radu, responsabil relaţii mass-media în cadrul AJOFM Sibiu.
Prin absolvent al unei instituţii de învăţământ se înţelege persoana care a obţinut o diplomă sau un certificat de studii, în una din instituţiile de învăţământ gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat sau particular, autorizat sau acreditat în condiţiile legii. (A.P.)

    Trimite prin e-mail