vineri, 3 noiembrie 2017

Publicat la 11/03/2017 02:01:00 p.m. de Anonim

Eşec la Timişoara


Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Mediaş a pierdut prima partidă disputată în deplasare. 


Autor: Alex PÎNTEA

Formaţia pregătită de Mihai Popa şi Dan Popa a fost învinsă, la sfârşitul săptămânii trecute, de Baschet Club Timişoara 2 cu scorul de 83-60. Medieşenii nu au reuşit să ţină pasul cu adversarul decât în primul sfert al confruntării disputate în Sala „Constantin Jude“.
Timişorenii au condus cu 14-13 după primele zece minute de joc. Până la pauza mare, ecartul gazdelor a crescut la nouă puncte, scor 39-30. În repriza a doua, diferenţa a continuat să crească în favoarea lui BC Timişoara, care şi-a adjudecat sfertul al treilea cu 28-14, astfel că nu s-a mai pus problema învingătorului. Ultimul sfert a fost unul de luptă şi s-a încheiat la egalitate, scor 16-16. CS Municipal Mediaş are astfel o victorie obţinută în prima etapă cu ACS Târgu-Jiu şi o înfrângere la Timişoara.
La sfârşitul acestei săptămâni, baschetbaliştii medieşeni vor avea în faţă tot un adversar din Timişoara. Sâmbătă, de la ora 15.00, aceştia vor întâlni, în Sala Sporturilor din municipiul de pe Târnava Mare, Baschet Club Timba Timişoara 2. Formaţia vizitatoare are un debut perfect de campionat, cu două victorii în primele două runde, dintre care una obţinută chiar în faţa celor de la Baschet Club Timişoara 2.
    Trimite prin e-mail