vineri, 3 noiembrie 2017

Publicat la 11/03/2017 02:00:00 p.m. de Anonim

Spre destinații de poveste direct de la Aeroportul Internațional Sibiu (P)Apropierea sezonului sărbătorilor de iarnă reprezintă un bun prilej de a decola către minunata atmosferă a orașelor din Europa. Prin zborurile directe operate, aeroportul din Sibiu oferă pasagerilor posibilitatea de a vizita la final de an unele dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa și de a experimenta atmosfera sărbătorilor din diferite colțuri ale lumii.

Fiecare târg de Crăciun poartă amprenta autentic locală și răspândește propriile sale arome. Mireasma prăjiturilor și a produselor culinare cu specific local, tarabele pline de culoare, căsuțele împodobite festiv, concertele de colinde, spectacolul de lumini, toate acestea conferă un miraj aparte piețelor de Crăciun. Fie că aleg Viena, Londra, Milano, Madrid, Dortmund, Nürnberg, Stuttgart, Memmingen sau München pentru a zbura direct de la aeroportul sibian, călătorii se pot bucura de farmecul sărbătorilor de iarnă, într-o atmosferă specific locală.
Prin zborurile operate pe aeroportul din Sibiu, iubitorii de sporturi de iarnă se pot bucura, în întreg sezonul rece, de legături ce aduc mai aproape cele mai recunoscute destinații turistice de iarnă din Europa. Stațiunile pitorești europene pot fi alegerea ideală pentru pasionații de sporturi de iarnă, dar și pentru toți cei care vor să evadeze cel puțin un weekend din cotidian.
Oricare ar fi motivul călătoriei - un city break într-unul dintre frumoasele orașe europene, o vizită celor apropiați, o vacanță pentru iubitorii de sporturi de iarnă, Aeroportul Internațional Sibiu vine în întâmpinarea preferințelor pasagerilor din întreaga regiune deservită, prin asigurarea accesului direct către destinația de interes. 
Pe pagina de internet a aeroportului www.sibiuairport.ro aveți mereu la dispoziție toate informațiile privind frecvențele zborurilor, pentru a vă putea alege perioada cea mai potrivită pentru vacanță în întreg sezonul de iarnă.
Aeroportul Internațional Sibiu reprezintă cea mai bună alegere pentru pasagerii din centrul țării, oferindu-le acestora posibilitatea de a călători spre destinații din Europa: Milano, Madrid, Londra, Viena, Dortmund, Memmingen, München, Nürnberg și Stuttgart. Mai mult decât atât, prin conexiunile zilnice către hub-urile internaționale München și Viena, aeroportul din Sibiu asigură accesul călătorilor către destinații din întreaga lume.
    Trimite prin e-mail