vineri, 10 noiembrie 2017

Publicat la 11/10/2017 11:16:00 a.m. de Anonim

Au pierdut la scor de neprezentare!


Gaz Metan Mediaș a fost învinsă pe teren propriu de Dinamo București, cu scorul de 3-0. Alb-negrii au făcut o primă repriză foarte slabă, în care au primit două goluri. După pauză, aceștia au evoluat ceva mai bine, însă, chiar și așa, tot oaspeții au punctat pe tabela de marcaj, prin autogolul lui Ovidiu Bic. La sfârşitul acestei săptămâni, campionatul este întrerupt în Liga 1, din cauza jocurilor echipei naţionale cu Turcia şi Olanda. La sfârşitul săptămânii viitoare, gazițtii vor evolua în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe.


Autor: Alex PÎNTEA

Gaz Metan spera la un rezultat pozitiv cu Dinamo, mai ales că în partida anterioară a plecat neînvinsă din Gruia. Realitatea din teren, cel puţin în prima repriză a partidei, a fost însă diferită. Dinamo a deschis scorul în minutul 24. Diogo Salomao a pătruns în careu, a driblat mai mulți apărători și a șutat la poartă. Alexandru Greab a respins, iar Jeremy Bokila, pe fază, a împins mingea în poartă. După doar două minute, Bojan Golubovici a comis un henț în careul de 16 metri, după o lovitură de colț, iar oaspeții au primit lovitură de pedeapsă. Paul Anton a marcat, iar Dinamo și-a dublat avantajul. 

Mai bine, dar degeaba

În repriza a doua, gaziștii au arătat ceva mai bine. La nouă minute de la reluarea jocului, Darius Olaru a centrat o minge în careu, Penedo a respins, iar Ovidiu Bic a preluat şi a şutat apoi peste poarta dinamoviștilor. Peste alte două minute, Filip Zderic a căzut în careu şi a solicitat lovitură de pedeapsă, dar centralul Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue. În cele din urmă, tot Dinamo a fost echipa care a mai marcat. Cu un sfert de oră înainte de final, Sergiu Hanca a executat o lovitură de colț, iar Ovidiu Bic, aflat în marcaj la Jeremy Bokila, a trimis balonul în propria poartă.

Campionat întrerupt

Gaz Metan nu va juca nicio partidă oficială la sfârşitul acestei săptămâni. Campionatul este întrerupt în Liga 1, întrucât echipa naţională va întâlni reprezentativele Turciei şi Olandei. La sfârşitul săptămânii viitoare, alb-negrii vor evolua în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Partida este una foarte importantă, în condiţiile în care cele două echipe sunt despărţite de un singur punct în clasament. Cu un eventual succes, alb-negrii ar putea depăşi Sepsi şi ar urca pe loc de baraj.

Cu Mioveni în Cupă

Gaz Metan va întâlni o echipă din Liga 2 în optimile Cupei României. Tragerea la sorți a acestei faze a competiției a avut loc zilele trecute, la Casa Fotbalului. Sorții au făcut ca formația lui Cristian Pustai să întâlnească CS Mioveni, ocupanta poziției a 7-a în Liga 2. Partida se va disputa într-una din zilele de 28, 29 sau 30 noiembrie pe terenul echipei din eșalonul inferior. Cealaltă reprezentantă a județului Sibiu în această fază a competiției, FC Hermannstadt, va întâlni pe teren propriu Juventus București. 


Eşec la indigo

Gaz Metan II a pierdut cu același scor ca și echipa mare partida disputată duminică, pe terenul principal, contând pentru etapa cu numărul 11 din Liga a III-a. Universitatea Cluj s-a impus cu scorul de 3-0 la Mediaș prin reușitele semnate de George Florescu, Răzvan Greu și Dorin Goga.  „Şepcile roșii“ au deschis scorul în minutul 15, prin reușita lui George Florescu. Oaspeții și-au dublat avantajul pe tabela de marcaj după pauză. În minutul 59, Răzvan Greu a dus scorul la 2-0. Medieșenii au forțat revenirea, însă cei care au mai marcat au fost tot clujenii. Dorin Goga a stabilit scorul al partidei în minutul 79. 
    Trimite prin e-mail