miercuri, 14 iunie 2017

Publicat la 6/14/2017 11:39:00 a.m. de Redacţie

Acte de vandalism fără precedent la Mediaș | FOTOSala Sporturilor din cartierul Vitrometan și sala de sport de la Școala Generală nr. 5 au fost vandalizate.

Autorii sunt un grup de tineri din municipiu, care sunt acum căutați de polițiștii locali pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.


La Sala Sporturilor, vandalii au murdărit un zid, au rupt și aruncat o bancă și au distrus o balustradă. În Gura Câmpului, la sala de sport a fost spart un geam, iar tinerii s-au întrecut la distrus izolația clădirii. Pe imagini se vede cum aceștia lovesc cu pumnii și picioarele unul dintre zidurile sălii, părând chiar că se întrec la distrugerea izolației. „În ultima săptămână, sălile de sport din cartierele Vitrometan și Gura Câmpului au fost vandalizate de mai mulți tineri. Au fost sparte geamuri, au fost distruși pereții clădirilor, iar mobilierul stradal a fost rupt și distrus. Precizăm faptul că lucrăm în colaborare cu Poliția Locală pentru a identifica autorii acestor acte de vandalism, iar orice informație utilă despre aceste persoane se poate comunica la dispeceratul Poliției Locale Mediaș“, a precizat Ioana Petra Radu, directorul Direcției Municipale pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret din cadrul Primăriei Mediaș. Orice informație despre identitatea autorilor poate fi comunicată la dispeceratul Poliției Locale Mediaș, telefon 0269-841.394. (A.P.)


    Trimite prin e-mail