duminică, 26 martie 2017

Publicat la 3/26/2017 04:24:00 p.m. de Anonim

Clotilde Armand: În politică vezi foarte mulţi oameni care nu sunt aşa de uşor de iubit


Vicepreşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), Clotilde Armand, spune că va rămâne în partid şi că doreşte să îşi continue proiectul politic împreună cu colegii. 

"Nu părăsesc USR-ul şi nici România", a precizat sâmbătă Clotilde Armand. Vicepreşedintele USR crede că politica este o "provocare", pentru că în acest domeniu "loviturile sunt puternice" şi "vezi foarte mulţi oameni care nu sunt aşa de uşor de iubit".
"Useriştii, în general, adică eu şi cu colegii mei şi alţii de dinainte de noi, au pornit pe calea politică cu iubire de oameni şi e foarte important să rămânem cu această iubire, pentru că primeşti aşa de multe lovituri că îţi vine... Şi vezi foarte mulţi oameni care nu sunt aşa uşor de iubit. (...) Aici e o provocare, să rămâi în politică cu acelaşi altruism, (...) pentru că loviturile pe care le primeşti chiar sunt puternice. (...) Sunt conştientă că este o lume fără milă. (...) E drum extrem de dificil, unde vezi partea urâtă a lucrurilor, şi atunci trebuie neapărat să îţi aminteşti de ce ai intrat şi care era proiectul tău", a spus vicepreşedintele USR, citat de Agerpres.
Clotilde Armand şi-a lansat ieri, la Sibiu, cartea "Am ales România".
    Trimite prin e-mail