sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Publicat la 1/07/2017 11:00:00 a.m. de Anonim

Se circulă în condiţii de iarnă pe drumurile din judeţ, însă nu există șosele blocateAngajaţii SC Drumuri și Poduri SA Sibiu au depus eforturi în cursul nopții trecute şi au acționat cu toate utilajele cu lame și material antiderapant pe cele 8 zone care acopera raza județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbrăveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd), zona 8 (Loamneș – Păuca).

La această oră se acţionează pe toate drumurile judeţene  cu utilaje cu lame şi material antiderapant. Nu există drumuri blocate din cauza zăpezii sau a poleiului pe raza Județului Sibiu.

Informaţii actualizate pe site sau la telefon non-stop

Astfel, pe DJ 106A Sibiu – Păltiniș, la această oră, ninge și se acționeaza cu trei utilaje cu lame și material antiderapant, circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă. "Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă (carosabil acoperit cu zăpada) rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție. Numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24). Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene pe perioada de iarnă vă informăm că  pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro - butonul “Starea drumurilor din Județul Sibiu”)", explică Monica Iliescu, purtător de cuvânt SC Drumuri Și Poduri SA.
    Trimite prin e-mail