sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Publicat la 1/07/2017 08:51:00 p.m. de Anonim

Ghiduri în dezbatere publică, pentru proiectele culturale și sportiveConsiliul Judeţean Sibiu a publicat Ghidurile de eligibilitate pentru Agenda culturală şi Agenda sportivă pe anul 2017. În acest sens, autoritățile județene așteaptă sugestii în următoarele săptămâni.


Ghidurile de eligibilitate pentru Programul acţiunilor din domeniul culturii şi pentru Programul acţiunilor din domeniul sportului în judeţul Sibiu pe anul 2017, împreună cu anexele aferente, sunt postate pe site-ul oficial www.cjsibiu.ro, la rubrica „Acţiunile noastre – Culturale/Sportive“. Ele pot fi consultate şi la sediul Consiliului Judeţean Sibiu, str. General Magheru, nr. 14, Serviciul Strategii Dezvoltare Economică şi Socială, tel. 0269-217733, interior 128.

Se votează în februarie

Cei interesaţi au astfel posibilitatatea să se documenteze asupra modalităţii de depunere a proiectelor, a criteriilor de eligibilitate, a regulilor privind modul de solicitare a finanţării, a procedurilor de selecţie, precum şi asupra regulilor privind derularea contractului de finanţare. Persoanele fizice sau juridice interesate pot depune în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind cele două ghiduri. Acestea urmează să fie aprobate în şedinţa de Consiliu Judeţean din cursul lunii februarie.
    Trimite prin e-mail