miercuri, 9 noiembrie 2016

Publicat la 11/09/2016 11:23:00 a.m. de Anonim

Salina Turda, promovată la LondraSalina Turda este prezentă, în aceste zile, la Târgul Internațional de Turism de la Londra - WTM London 2016, alături de Autoritatea Națională de Turism, și la evenimentele organizate de Ambasada României din Marea Britanie.

Prezența  la acest târg face parte din strategia de promovare a obiectivului turdean în piața internațională de turism. 
Aflat la cea de-a 37-a ediție, World Travel Market London este cel mai mare târg din lume pentru specialiști (business2business), iar România participă încă de la prima ediție. World Travel Market London este considerat de mulți specialiști din industrie cel mai important eveniment turistic anual. La ediția din acest an vor fi reprezentate 182 de țări din întreaga lume care s-au înscris cu pavilion național, înregistrându-se oficial 50.000 de participanți. 


Organizatorii estimează un număr de peste 100.000 de specialiști în turism pe durata celor trei zile ale manifestării. În 2016, pentru prima dată în istoria WTM Londra, durata manifestării s-a restrâns de la 4 la 3 zile.
Potrivit reprezentanților ANT, la târgul de la Londra România va fi promovată ca destinație de "MICE (evenimente, congrese etc. - n.r.), turism de aventură, city-break, ecoturism, turism rural, circuite, fiind aduse în atenția specialiștilor toate zonele țării".
La World Travel Market London 2016 sunt prezenți și doi ambasadori ai turismului românesc, Nicolae Voiculeț și Ilie Năstase, "persoane care prin notorietate vor atrage specialiști și vor pune în valoare standul României", după cum apreciază ANT.


    Trimite prin e-mail