vineri, 16 septembrie 2016

Publicat la 9/16/2016 08:11:00 a.m. de Anonim

Duș rece cu Pandurii! Gaz Metan Mediaș a înregistrat primul eșec pe teren propriu din acest sezon


Formația lui Cristian Pustai a fost învinsă de Pandurii Târgu-Jiu cu scorul de 3-1, deși a reușit să deschidă scorul în prima repriză. Gaziștii au făcut un meci slab, cu multe gafe în apărare, și nu au reușit să profite de faptul că au avut un om în plus în ultimul sfert de oră. În etapa următoare, Gaz Metan va întâlni în deplasare Astra Giurgiu.


Autor: Alex PÎNTEA

În minutul 20 al partidei cu Pandurii, brazilianul Eric de Oliveira a executat o lovitură liberă, un apărător al gorjenilor a respins mingea cu mâna, iar centralul a indicat punctul cu var. Azdren Llullaku a executat și a deschis scorul. În minutul 34, George Țucudean a egalat cu un șuteu din careu după un atac rapid al Pandurilor. Același jucător și-a adus apoi echipa în avantaj, înainte de pauză, după o gafă mare în defensiva alb-negrilor. După pauză, gorjenii au ratat mai multe ocazii clare, pentru ca în minutul 77 să rămână în zece oameni, după eliminarea lui Andrei Pițian, care a văzut roșu direct pentru o intrare dură. Chiar și așa, tot Pandurii au mai înscris o dată, în prelungiri, prin Mrzljak.

Joc sub potențial

La finalul partidei pierdute cu Pandurii, tehnicianul alb-negrilor era extrem de dezamăgit. Cristian Pustai a explicat că mai mulți jucători nu s-au ridicat la nivelul partidei, dar și că ar fi trebuit să schimbe, dacă ar fi putut, cel puțin o jumătate de echipă. „Am făcut un meci slab. Am avut o zvâcnire la început, am dat impresia că putem stăpani acest joc, dar am avut prea mulți jucători sub nivelul lor obișnuit. Aveam timp să revenim, am făcut două schimbări la pauză și trebuia să mai fac încă două. Dacă aveam șase schimbări la dispoziție, le foloseam pe toate. Am avut om în plus, dar dacă trebuie să dai centrări și tu nu reușești să dai o centrare bună în Liga 1, asta se întâmplă! Am pierdut trei puncte, n-am fost în stare să urcăm în plutonul din față, dar nu trebuie să facem din asta un capăt de țară. Ei au avut multe ocazii, am tot sperat că e un semn și o să revenim, dar nu s-a întâmplat așa”, a conchis Pustai.

„Trebuie să corectăm greșelile”

Eric de Oliveira a obținut lovitura de pedeapsă din care formația sa a deschis scorul în partida cu Pandurii. Acesta crede că echipa nu s-a comportat bine în teren și că toate greșelile trebuie corectate până la partida din etapa viitoare, de pe terenul Astrei. „Sunt supărat pentru că am început prima repriză bine. După ce s-a întors jocul, am devenit mai stresați. E clar că nu am meritat victoria, din cauza felului în care ne-am purtat pe teren. Chiar și cu un om în plus pe teren, senzația noastră a fost că eram la egalitate numerică. Nu am știut să profităm. Avem timp o săptămână să corectăm toate greșelile și să mergem la Astra să obținem cel puțin un punct”, descrie brazilianul. 

Portar de națională

Săptămâna trecută, gruparea de pe Târnava Mare a reușit să transfere un portar. Andrei David Cristea are 16 ani şi apără poarta naționalei U17 a României. Acesta a venit de la Regal Sport Bucureşti, prima Academie de Fotbal a lui Atletico Madrid din Europa. Cristea va îmbrăca tricoul Gazului Metan, însă va evolua, deocamdată, la echipa a doua, care este înscrisă în Liga a III-a. Acesta spune că a venit la Mediaş pentru că a fost dorit şi pentru că aici sunt condiţii foarte bune.
    Trimite prin e-mail