vineri, 16 septembrie 2016

Publicat la 9/16/2016 07:10:00 a.m. de Anonim

Delegatul sătesc, la raport



Delegatul sătesc din Ighișul Nou a prezentat un bilanț de activitate pentru perioada trecută de la investirea sa în această funcție.

Ales în funcţia de delegat sătesc la începutul lunii august, Iustin Chiorean a explicat că a trecut la inventarierea problemelor existente, iar în unele cazuri s-a şi intervenit deja pentru rezolvarea lor. „După ce am fost învestit în funcția de reprezentant sătesc, am demarat o serie de lucrări în localitatea Ighișul Nou. Printre acestea se numără dezinfectarea bazinelor de apă de care se folosește școala, curățarea demisolului unității de învățământ din localitate, precum și lucrări de igienizare a străzilor și a șoselei care leagă Ighișul de municipiul Mediaș. De asemenea, am constatat o serie de nereguli la lucrările care s-au desfășurat la rețeaua de canalizare și alături de viceprimarul Christine Thellmann, am făcut demersurile necesare pentru ca acestea să fie corectate, înainte de recepția finală”, a amintit Chiorean.
La alegerile din data de 7 august, majoritatea cetățenilor cu drept de vot din satul aparținător l-au desemnat ca reprezentant al lor în Consiliul Local pe Iustin Chiorean, în vârstă de 51 de ani, de profesie tehnician. În această calitate, delegatul sătesc participă la ședințele Consiliului Local în care se discută probleme ce privesc Ighișul Nou, votul său având caracter consultativ. (A.P.)
    Trimite prin e-mail