vineri, 1 iulie 2016

Publicat la 7/01/2016 11:48:00 a.m. de Anonim

Se dau ajutoarele de la UE


În aceste zile, se distribuie la Mediaș ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană. În cursul zilei de luni au sosit cantităţile necesare de alimente, pentru cei aproximativ 3.600 de beneficiari din municipiul de pe Târnava Mare. 


Autor: Alex PÎNTEA

Prima categorie căreia îi vor fi distribuite acestea, în ordine alfabetică, pe baza invitațiilor deja remise prin poștă, sunt pensionarii, care reprezintă circa o treime din totalul beneficiarilor ce locuiesc în Mediaş şi satul aparţinător Ighişul Nou.
În judeţul Sibiu vor primi aceste ajutoare un număr de 67.362 de locuitori. Printre localitățile dn nordul județului Sibiu cu cel mai mare număr de beneficiari se mai află orașul Dumbrăveni (1.790), respectiv comunele Laslea (1.951) și Brateiu (1.697).

Program

La Mediaş, distribuirea alimentelor se va face la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială de pe Aleea Comandor Dimitrie Moraru nr. 11, de la fosta unitate militară de aviaţie. Ajutoarele alimentare se distribuie începând de astăzi în toate zilele lucrătoare, între orele 7.30 și 12.30.

Conținutul pachetelor

Fiecare beneficiar va primi câte două cutii identice, fiecare dintre aceste cutii conținând următoarele cantități de alimente: 1 kg făină, 2 kg de mălai, o pungă de paste făinoase, 2 litri de ulei, 1 kg de zahăr, o conservă de carne de vită, o conservă de pateu de porc, 1 kg de orez, o conservă de paste de tomate și o pungă de fasole boabe. Fiecare cutie cântărește 8,8 kg.

    Trimite prin e-mail