vineri, 1 iulie 2016

Publicat la 7/01/2016 11:46:00 a.m. de Anonim

Cantonament la înălţime! Alb-negrii trag tare pentru noul sezon al Ligii I în staţiunea montană Zlatibor

Lotul echipei de fotbal Gaz Metan se pregătește de la începutul acestei săptămâni în Serbia, la cota 1.100 m. Până pe 8 iulie, alb-negrii au programate cinci jocuri de verificare cu adversari din Rusia, Serbia, Bosnia-Herţegovina şi Muntenegru. Marţi, gaziștii au învins FK Zlatibor Cajetina prin golul lui Azdren Llullaku.  Eric de Oliveira şi Azdren Lllullaku au făcut deplasarea în Serbia şi se pregătesc cu echipa.


Autor: Alex PÎNTEA

Gruparea de pe Târnava Mare a învins, marţi după-amiază, formaţia sârbă FK Zlatibor Cajetina cu scorul de 1-0. Singurul gol al confruntării a fost marcat în minutul 35 de Azdren Llullaku. Alb-negrii au început în formula: Răzvan Pleşca, Iulian Cristea, Sergiu Muth, Radu Zaharia, Valentin Creţu, Ionuţ Buzean, Ovidiu Bic, Alex Munteanu, Azdren Llullaku, Eric de Oliveira şi Mircea Axente. Ultimii doi au fost folosiţi doar în primele 30 de minute şi au fost înlocuiţi cu Cristian Gavra şi Alexandru Buziuc. În repriza a doua, au fost trimişi în teren: Alexandru Greab, Jasmin Trtovac, Romeo Roberto, Răzvan Trif, Mihai Stancu, Cristian Danci, Alexandru Zaharia, Sabin Lupu, Ciprian Petre, Darius Olaru şi Aleksandar Susnjar. Roberto nu a evoluat decât 25 de minute în repriza a doua, în condiţiile în care s-a accidentat.

Nume noi

Gaz Metan continuă să se întărească pentru noul sezon competițional. După revenirile portarului Răzvan Pleșca și fundaşului Sergiu Muth, s-a întors la Mediaș și fundașul Valentin Crețu. O altă noutate este atacantul Mircea Axente, care a semnat deja un contract valabil pentru un sezon. De asemenea, Llullaku, jucător rămas liber de contract, a plecat şi el în Serbia cu echipa şi ar putea îmbrăca din nou tricoul alb-negru. Tot cu medieşenii se pregăteşte şi brazilianul Eric de Oliveira, care ar putea reveni şi el. 

Se vând abonamante

De la începutul acestei săptămâni, Clubul Gaz Metan a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2016-2017. Acestea se vând zilnic la casieria stadionului. Preţul unui abonament la tribunele 1 şi 2 este de 150 lei, iar la tribuna oficială, de 500 lei. Abonamentele sunt valabile pentru sezonul regulat, Cupa Ligii şi Cupa României. Abonamentele vor fi eliberate până la începerea primei etape a sezonului, perioada urmând să fie anunţată ulterior.

Probleme cu Fiscul

Clubul Gaz Metan are probleme cu Fiscul. Acesta are conturile blocate pentru o serie de datorii calculate de către ANAF. În urma cu trei ani, conducerea grupării de pe Târnava Mare spunea că are un proces cu Fiscul, deoarece nu i se pare normal să preia nişte datorii retroactiv. Cifra avansată la acel moment ca fiind solicitată la plată de către inspectorii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală era de 12 milioane de lei. În prezent, la începutul lunii iulie, ANAF va scoate la vânzare o parte din bunurile de care dispune clubul, pornind de la întregul teren, cu complex sportiv şi terenul de antrenament, până la porţile de fotbal, tabela electronică de schimbare a jucătorilor, aparatele de gimnastică, televizoarele şi până la combina muzicală din cantonament. Clubul mai are posibilitatea de a depune contestație într-un termen limitat la două săptămâni.
    Trimite prin e-mail