vineri, 22 iulie 2016

Publicat la 7/22/2016 07:51:00 p.m. de Anonim

Rute noi de pe aeroportul din Cluj: Doncaster Sheffield, București, Billund și AlicanteCompania aeriană Wizz Air a anunțat că va opera patru rute noi de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu.

Rută internă Cluj – Napoca – București

6 zboruri/săptămână: luni, marţi, miercuri, joi, vineri, duminică. Program de zbor: 20:35 CLJ.

21:55 OTP. Dată de începere: 22 iulie. Tarife de la 39 de lei.

10 zboruri/săptămână: zilnic și două zboruri luni, miercuri și vineri. Program de zbor: 8:10 și 19:30 CLJ. 6:45 și 21:00 OTP. Dată de începere: 31 octombrie. Tarife de la 39 de lei.

Noile rute internaționale din Cluj – Napoca:

Alicante: miercuri, duminică. Lansare: 24 iulie. Tarife de la 179 de lei

Billund (Danemarca): marţi, sâmbătă. Lansare: 23 iulie. Tarife de la 109 lei

Doncaster Sheffield: luni, vineri. Lansare: 22 iulie. Tarife de la 129 lei.

„Cele trei noi destinații internaționale pe care le-am adăugat rețelei noastre sunt o combinație perfectă de vacanță de vară în Alicante, călătorie pentru familie în Billund și city break în Doncaster Sheffield. Ziua de azi marchează și o nouă etapă în transportul aerian din România, odată cu prima rută internă care leagă Cluj-Napoca de București. Mulțumită tarifelor scăzute, de numai 39 de lei, și programului convenabil, suntem nerăbdători să le oferim clienților noștri cele mai bune variante de transport în România. Echipajele noastre profesioniste sunt, la rândul lor, nerăbdătoare să întâmpine la bordul celor 5 aeronave din Cluj-Napoca numeroase persoane fericite”, a declarat Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air.
Prețurile accesibile pentru Cluj – București vor ajuta Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj să-și dubleze numărul de pasageri pentru această destinație.
„Ruta București – Cluj-Napoca efectuată de Wizz Air în fiecare zi, mai puțin sâmbăta, este foarte importată. Esta a treia companie care zboară spre această destinație. Vor fi tarife foarte bune. Vor putea să circule nu numai cei ce călătoresc în scop de business pentru că sunt tarife care permit călătoriile în scop personal. Ne așteptăm în 2017 să fie o dublare a numărului de pasageri pentru această destinație”, a precizat directorul Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo. 
Aeroportul Cluj este al doilea aeroport al României, atât din punctul de vedere al traficului de pasageri înregistrat cât şi ca importanţă în reţeaua Wizz Air din ţara noastră.
„Cea de-a 5-a aeronavă alocată de Wizz Air bazei de la Cluj vine să sublinieze importanța aeroportului clujean. Motivele de bucurie sunt cu atât mai mari cu cât în perioada imediat următoare se deschid 5 rute noi de pe aeroport, spre Doncaster Sheffield, Bucureşti, Billund, Alicante şi Malaga. Astfel, pasagerii noştri vor avea şi mai multe opţiuni de călătorie spre destinaţii din Europa, creându-se premisele unor noi creşteri importante ale traficului de pasageri”, a explicat David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

DEZVOLTARE IMPRESIONANTĂ LA CLUJ

Aeroportul din Cluj-Napoca n-ar fi ajuns la acest nivel fără sprijinul unor entități, este de părere directorul Aeroportului Cluj.
„Bineînțeles că a fost vorba de un efort de echipă. Am primit un sprijin extraordinar din partea Consiliului Județean Cluj, Primăriei și comunității locale. Wizz Air prin zborurile pe care le efectuează de acum de la Cluj la București va crea o piață nouă dorită foarte mult, care până acum nu se putea realiza. Considerăm că este o dezvoltare impresionantă a companiei Wizz Air. Traficul pe aeroportul din Cluj s-a dezvoltat foarte mult și datorită Wizz Air și îi felicităm pentru această dezvoltare”, a precizat Ciceo.
În anul 2016 pe aeroportul din Cluj sunt în total 13 destinații noi.
    Trimite prin e-mail