joi, 28 iulie 2016

Publicat la 7/28/2016 09:50:00 a.m. de Anonim

Probleme la Traube și Sala Sporturilor

Sala Traube şi Sala Sporturilor sunt două imobile cu probleme, care au nevoie urgentă de reparaţii. Concluzia a fost trasă în urma unei vizite făcute de către primarul Gheorghe Roman, alături de directorul Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret, Lucian Costea. Potrivit edilului-șef, banii necesari reparațiilor ar putea fi alocați la următoarea rectificare a bugetului local.

Astfel, la Sala Traube, instalaţia electrică este complet depăşită şi este, de asemenea, nevoie de modernizarea sistemului de iluminat al scenei, dar şi de intervenţii la cortină şi alte anexe. În ceea ce priveşte Sala Sporturilor, s-a constatat că, atunci când plouă, apa ajunge în interior în condiţiile în care sunt probleme la acoperiş. O altă problemă este igrasia, care trebuie şi ea înlăturată.
În condiţiile în care atât la Sala Traube, cât şi la Sala Sporturilor vor avea loc anul viitor o serie de acţiuni prilejuite de aniversarea a 750 ani de atestare documentară a oraşului, se impune efectuarea de reparaţii, iar în acest sens primarul Roman a cerut un deviz de lucrări. „L-am rugat pe directorul Lucian Costea să inventarieze problemele care sunt la Sala Sporturilor, respectiv Sala Traube şi să vină cu un deviz estimativ. La următoarea şedinţă a Consiliului Local, care va avea pe ordinea de zi un punct referitor la rectificarea bugetului, trebuie să găsim împreună soluţii pentru a începe să remediem aceste probleme”, a precizat edilul-șef. (A.P.)
    Trimite prin e-mail