joi, 28 iulie 2016

Publicat la 7/28/2016 09:52:00 a.m. de Anonim

Primăria Mediaș a cerut explicații firmei Luxten pentru funcționarea defectuoasă a iluminatului public pe străzile Vaslui și Rubinului


Iluminatul public nu a funcționat corespunzător pe străzile Vaslui și Rubinului, în cursul lunii iulie, din cauza blocării unor dispozitive de comandă și control, amplasate în rețeaua de iluminat public, care culeg date specifice de proces, printre care și aprinderea și stingerea iluminatului public, susțin reprezentanții municipalității medieșene.

„Conform explicațiilor furnizate de SC Luxten Lighting Company SA, cauza blocării a fost apariția unor probleme de comunicație date mobile, puterea mică a semnalului de comunicație. Aceste probleme au fost remediate. Deoarece operatorul de iluminat SC Luxten Lighting Company SA, este direct răspunzător de remedierea deficiențelor la sistemul de iluminat pe domeniul public, pentru orice reclamație vă rugăm să sunați la 0269/843 737 - punct de lucru Mediaș și 021 668 88 26 -  punct de lucru București“, transmite biroul de presă al Primăriei Mediaș. (A.L.)
    Trimite prin e-mail