joi, 28 iulie 2016

Publicat la 7/28/2016 09:46:00 a.m. de Anonim

Călătorii fideli, premiaţi de Meditur



Societatea de transport public Meditur şi-a premiat călătorii fideli. Este vorba despre persoanele care şi-au făcut un abonament de cel puţin 90 de zile pe una dintre liniile deservite de mijloacele de transport ale societăţii.

Peste 550 de persoane au îndeplinit condiţiile de participare la tombola „Client fidel Meditur’’, dotată cu șase premii consistente. Extragerea a avut loc la sediul operatorului de transport local. Au fost oferite trei premii în valoare de câte 500 de lei, două premii de 600 de lei şi un premiu de 1.000 de lei. Tombola „Client fidel Meditur’’ va continua, iar societatea va mai organiza două extrageri în lunile octombrie şi decembrie. La această tombolă poate participa orice persoană fizică din oraş care este client Meditur cu card abonament lunar, cu abonament gratuit personal sau abonament plătit lunar pentru elevi. De asemenea, pot participa persoane ale căror abonamente au fost valabile şi au avut continuitate pentru o perioada de minim 3 luni înaintea fiecărei extrageri şi care s-au înscris o singură dată la tombolă şi au un număr de înregistrare până la data limită menţionată în regulamentul tombolei.
Înscrierea în campanie se face prin completarea unui formular care se poate obţine de la sediul Meditur, de pe Şos. Sibiului nr. 100A, sau se poate descărca de pe www.meditur.ro. (A.P.)
    Trimite prin e-mail