joi, 30 iulie 2015

Publicat la 7/30/2015 06:25:00 p.m. de Anonim

Jocuri amicale

Echipa de fotbal Gaz Metan a disputat, ieri după-amiază, la Mediaş, o partidă de verificare în care au fost testaţi mai mulţi jucători.


Autor: Alex PÎNTEA

După o perioadă în care s-a pus accent pe partea fizică a pregătirii echipei, din această săptămână au început şi jocurile de verificare. Primul dintre acestea s-a disputat în compania echipei Avântul Reghin, care evoluează în Liga a III-a. La mijlocul săptămânii viitoare, alb-negrii vor juca în deplasare cu Industria Galda, tot din Liga a III-a. „Am disputat primul meci de verificare după o perioadă în care am acumulat mai mult la partea fizică. Am dorit să vedem nişte jucători care ar putea să facă parte din lotul nostru. Sunt date deocamdate miercurea şi sâmbăta în care vrem să facem jocuri amicale cu echipa de Liga a II-a, Liga a III-a şi, dacă se va putea, chiar şi cu o echipă de Liga I”, a explicat tehnicianul Ion Balaur.

Din 29 august

În cursul zilei de marţi, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat componența Ligii a II-a, competiție care se va desfășura cu câte 14 echipe în fiecare serie și care va începe pe 29 august. Gaz Metan a fost repartizată în seria secundă şi va avea adversari dificili în lupta pentru promovare, printre care se numără Universitatea Cluj şi FC Braşov, ambele retrogradate din primul eșalon. Echipele clasate pe locurile 13 și 14 vor retrograda direct, apoi fiind organizat play-off și play-out.
    Trimite prin e-mail