miercuri, 11 februarie 2015

Publicat la 14:44:00 de Redacţie

„Micul biciclist şi siguranţa lui” la Salina TurdaSâmbătă, 21 februarie, începând cu orele 11.30, se va da startul concursului de îndemânare pe bicicletă „Micul biciclist şi siguranţa lui”, organizat de Clubul Sportiv "Clujul Pedalează", în parteneriat cu Salina Turda, Primăria municipiului Cluj-Napoca şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj.

Competiţia se va desfăşura în subteranul Salinei Turda, pe terenul de sport din Mina Rudolf. Înscrierea copiilor se poate realiza online pe site-ul Clubului Sportiv Clujul Pedalează, până vineri 20 februarie 2015, ora 18:00. În ziua competiţiei, înscrierile au loc la Salina Turda, între orele 9:00-10:30. Casca de protecţie şi prezenţa părintelui sau a tutorelui este obligatorie, menţionează organizatorii.
Taxa este de 10 lei pentru înscrierea online şi 25 lei pentru participanţii care se vor înscrie la faţa locului. Copiii înscrişi vor avea intrarea gratuită în Salina Turda, împreună cu un însoţitor. Accesul la acest eveniment sportiv are loc pe la intrarea nouă, Aleea Durgăului nr. 7.
    Trimite prin e-mail