marți, 10 februarie 2015

Publicat la 2/10/2015 01:22:00 p.m. de Redacţie

Andreea Dragoman a cucerit şi Asia, alături de echipa României, dar şi individual

Medieşeanca Andreea Dragoman a fost câştigătoare în Bahrain, cu reprezentativa României, iar colegii săi de la clubul Romgaz au participat la prima tabără de tenis de masă din judeţul Sibiu.


Andreea Dragoman s-a întors, duminică, învingătoare din Bahrain! Sportiva medieşeancă a participat cu echipa naţională de tenis de masă a României la Bahrain International Open pentru juniori şi cadeţi, unde a câştigat premii în valoare de peste 1.000 de dolari.

Merge în Cehia

Medieşeanca a câştigat locul I la individual cadete, locul I cu echipa la junioare, locul II la dublu fete şi locul III la individual junioare. Potrivit reprezentanţilor Federaţiei Române de Tenis de Masă, sportivii români au obţinut rezultate deosebite în Bahrein. Ei au câştigat probele individuale, iar componenţii loturilor naţionale de juniori s-au întors acasă cu nu mai puţin de şase medalii de aur. Adina Diaconu şi Cristian Pletea au câştigat medaliile de aur în competiţia juniorilor I, Andreea Dragoman şi Rareş Şipoş au fost medaliaţi cu aur la cadeţi. Astfel, la Junioare I, medieşeanca Andreea Dragoman a câştigat semifinala în faţa unei alte românce, Andreea Clapa, cu 4:3, iar în finală a întâlnit tot o româncă, pe Adina Diaconu, care a învins-o cu 4:2. În schimb, în semifinalele de la categoria cadeţi, Dragoman şi-a învins categoric adversara din Brunei, Amal Waleed, cu 3:0, şi cu acelaşi scor şi-a adjudecat medieşeanca finala de cadeţi, în faţa indoneziencei Diya Parag Chitale.

Medieşeanca Andreea Dragoman a urcat pe
cea mai înaltă treaptă a podiumului la Bahrain International Open

Parcurs excelent

Săptămâna viitoare, jucătoarea antrenată de Gheorghe Vaida, la Clubul Romgaz Mediaş, va participa la Cehia Open, o competiţie pe care a mai câştigat-o în trecut. De altfel, antrenorul Gheorghe Vaida a opinat că echipa de cadete a clubului Romgaz este favorită în 2015 la echipe, iar despre Andreea Dragoman, Vaida a dezvăluit că va avea câte un Open în străinătate aproape în fiecare lună, anul acesta. Andreea Dragoman a fost răsplătită pentru rezultatele obţinute la tenis de masă, în cadrul „Galei Sportului Sibian“ din decembrie anul trecut, cu titlul de sportiva anului în judeţul Sibiu.

Medieşeni la tabăra de tenis de la Sibiu

Sportivii clubului de tenis de masă Romgaz Mediaş au participat la tabăra de tenis de masă Emi TT de la Sibiu. În perioada 2-6 februarie, Diana Muntean, Cristina Dumitrescu, Denisa Baltag şi Beatrice Toth s-au pregătit la complexul Aria Sport, împreună cu antrenorul lor, Gheorghe Vaida, alături de mai mulţi jucători din ţară. Tabăra sportivă a fost dedicată iubitorilor tenisului de masă de toate vârstele, ce au dorit să-şi perfecţioneze tehnica de joc. Gheorghe Vaida, desemnat antrenorul anului 2014 în județul Sibiu, este cel care o pregăteşte pe Andreea Dragoman, campioană europeană la categoria mini cadeți. Alături de Vaida, au mai antrenat Viorel Sterea (fost antrenor al loturilor naționale masculine ale României, cadeți juniori și seniori) și Claudia Bînță (sportivă de performanţă, campioană națională, instructor de tenis de masă la Aria).

Gheorghe Vaida şi elevele sale de la clubul Romgaz,
în tabăra de tenis de masă găzduită de Aria Sport Sibiu
    Trimite prin e-mail