luni, 23 iunie 2014

Publicat la 6/23/2014 10:51:00 a.m. de Redacţie

Moment emoționant: retragerea cu torțe la Școala Gimnazială din orașul Copșa Mică

Absolvirea ciclului gimnazial a fost marcată într-un mod special de tinerii din Copșa Mică. Joi seară, după evenimentul de închidere a anului școlar și festivitatea de premiere, elevii Școlii Gimnaziale s-au întâlnit din nou, la ora 18.00, pentru retragerea cu torţe a colegilor din clasa a VIII-a.

"Cu certitudine, elevii claselor a VIII-a de la Școala Gimnazială din Copşa Mică îşi vor aminti mereu cu mare bucurie de festivitatea de absolvire a ciclului gimnazial. Ritualul retragerii cu torțe simbolizează trecerea elevilor din ciclul gimnazial în cel liceal, este văzut în special la retragerea elevilor de la liceele militare, iar ideea a apărut în urmă cu 8 ani, când a fost organizat pentru prima dată la Copșa Mică. 
Proaspeţii absolvenţi ai claselor a VIII-a de la Copşa Mică au avut parte şi de momente artistice pregătite de colegii lor mai mici. Astfel, aceştia au prezentat câteva numere de dansuri populare, dansuri de majorete, recitaluri de muzică ușoară, iar la final, toţi cei prezenţi au încheiat festivitatea și anul școlar, cum altfel decât fericiți, dansând pe melodia «Happy» a lui Colin Farrell", transmite Cosmin Mărginean, de la Compartimentul Relații cu Publicul al Primăriei orașului Copșa Mică.
    Trimite prin e-mail